Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Povestile Dianei

37.00 lei

O carte compusa din doua romane… doua povesti cu zeci de alte povesti in ele. Cel mai probabil te vei regasi intr-una din ele.

“Elena Dragoi scrie o proza care are puterea de a fascina generatii si generatii, prin simbolistica naratiunii, prin nuantele lirice si prin elementele filosofice si psihologice, scriitoarea realizand cu ochi de Argus un frumos joc de oglinzi ale vietii personajelor sale, in prezentarea carora da dovada de spirit vizionar si omniscient.

Mai toate personajele sale sunt trecute prin spirala timpului si sunt puse la incercari de catre destin.

Stoc epuizat

SKU: 9786064604408 Categorii: , , Etichetă: Product ID: 16248

Descriere

In viziunea scriitoarei, pauperismul societatii viitoare poate fi eradicat prin ,,intoarcerea la o viata simpla’’, ca o intoarcere la origini. Numele personajului Desya din prima parte a cartii este memorabil.

Ultima parte este pentru cei care cred ca ,,daca dragoste nu e, nimic nu e’’, pentru cei care cred in sufletul pereche si se concentreaza pe dimensiunea metempsihica a fiintei si cautarea permanenta a dragostei, amintind de ,,Adam si Eva’’ de Liviu Rebreanu, sau de ,,Nunta in cer’’de Mircea Eliade.

,,Povestile Dianei’’ de Elena Dragoi este o carte a permanentei.

Cristina Cretu, scriitoare

……………………………….

„Personajul Desya a escaladat rapid treptele sociale. La treizeci de ani, lumea corporatista pare sa se naruiasca in jurul sau. Se agata de un deja-senti – atractia starnita de o anume femeie, care ii aminteste de o iubire adolescentina. Sentimentul are forta unui portal temporal, dar este o capcana, iar revederea adanceste sfasierea sinelui.

Nu ne ramane altceva de facut decat sa ne lasam condusi de dramatismul autoarei, de cruzimea instinctelor si ruminatiilor, sa rememoram cum eram pe cand iubeam, iar nimeni si nimic altceva nu mai conta pentru noi. Este o carte alerta, intensa, socanta.”

Julia Kalman, scriitoare

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Povestile Dianei”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *