fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Prințul din negură

25.00 lei

SKU: 978-973-46-5214-3 Categorie: Etichetă: Product ID: 3381

Descriere

Traducere din limba spaniola de Alina Titei

Sintem in anul 1943, iar Europa este bintuita de fantoma razboiului. Familia Carver se hotaraste sa se instaleze intr-un orasel de pe coasta Atlanticului. O pisica neagra si un orologiu ce masoara timpul in mod bizar sint doar primele semne ale unei enigme ce se va adinci cu fiecare pas. Noua locuinta ascunde o taina inimagi­nabila. Lucruri stranii incep sa se petreaca, iar in aer pare ca pluteste inca spiritul lui Jacob, fiul fostilor proprietari, despre care se crede ca a murit inecat. Cu ajutorul prietenului lor Roland, Max si Alicia Carver incearca sa desluseasca impreju­rarile acestei morti misterioase. Statui fermecate, vise ciudate, aparitii infricosatoare, o colectie de filme neobisnuite si un vapor misterios ii vor conduce pe tineri catre un personaj cu puteri supranaturale: Printul din negura, o creatura diabolica, intoarsa din trecut pentru a lichida o datorie mai veche.

„Efectele pe care le obtine Zafon inlantuind trecutul si prezentul, realul si fantasticul au ceva din atmosfera misterioasa a salii de cinematograf.” (The Guardian)

„Printul din negura este o extraordinara poveste soft-horror, care arata cum hotaririle parintilor pot influenta imaginatia copiilor.” (Publishers Weekly)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Prințul din negură”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *