Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Prizonierul – o poveste despre iertare, eliberare şi iubire

33.00 lei

De la Alchimistul, nu a mai existat o lucrare spirituală care să captiveze cu mesajul ei puternic oameni din toate culturile şi care să fi ajuns un fenomen editorial mondial, incluzând 28 de ţări şi 24 de limbi.
Aflat într-o stare vegetativă în urma unui accident groaznic care i-a paralizat întreg corpul, naratorul, deşi conştient, nu poate să comunice cu cei din jurul lui, asistând neputincios la ceea ce i se întâmplă. Izolat de familie şi prieteni, el începe o conversaţie interioară cu ghidul său spiritual, conversaţie care îl poartă într-o călătorie a
descoperirii de sine, trecându-l printr-o experienţă în pragul morţii şi ajungând în cele din urmă la o nouă stare a conştiinţei şi la o înţelegere a sinelui său profund.
Prin intermediul protagonistului acestei poveşti, învăţătorul spiritual Anand Dilvar dezvăluie modul în care putem depăşi sentimentul de vină, rănile din trecut şi cum putem ierta, pentru a înţelege adevăratul sens al iubirii şi pentru a descoperi scopul real al vieţii noastre pe Pământ.
O carte profundă, care are puterea de a schimba vieţi, menită să ne cutremure şi să ne trezească, Prizonierul se adresează celor curajoşi, capabili să-şi pună la îndoială propriile convingeri fără teama de consecinţe.
SKU: 9786067891591 Categorie: Etichetă: Product ID: 16437

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Prizonierul – o poveste despre iertare, eliberare şi iubire”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *