Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Profeţiile tatălui bogat. De ce încă ameninţă cea mai mare prăbuşire bursieră… şi cum să te pregăteşti pentru a profita de ea!

35.00 lei

SKU: 978-973-669-370-0 Categorii: , Etichete: , Product ID: 4096

Descriere

Profeţiile tatălui bogat vă vor arăta cum pensionarea ne va afecta pe noi toţi, indiferent de vârstă şi de situare geografică, cândva în viitorul apropiat. Iar după ce expune motivele care stau la baza crahului ce va să vie, cartea arată nu doar cele mai bune căi de a ne asigura menţinerea bogăţiei, dar şi cum anume să prosperăm datorită evenimentelor care se apropie.

Profeţiile tatălui bogat vor face mai mult decât să vă convingă de iminenta prăbuşire a pieţei de acţiuni. Cartea va arăta cum să vă construiţi propria arcă personală, care să vă asigure nu doar că veţi supravieţui furtunii ci că veţi şi profita de pe urma ei. Şi veţi profita din plin.

Învăţaţi…

Cum temerile, visurile şi acţiunile milioanelor de oameni născuţi în timpul exploziei demografice vor controla viitorul economic.

De ce vechiul sfat: „Cumpăraţi, păstraţi şi diversificaţi“ poate duce la dezastru financiar.

Cum o altă ascensiune a pieţei de acţiuni se întrevede la orizont, înainte de marele faliment şi când anume prezice tatăl bogat că se va întâmpla aceasta.

Cum să vă construiţi propria dumneavoastră arcă financiară, în aşa fel încât să vă menţineţi pe linia de plutire printre apele turbulente care vor veni. Descoperiţi investiţiile preferate ale tatălui bogat, inclusiv fondurile scutite de impozitele care vă aduc beneficii de 7 la sută şi mai mult.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Profeţiile tatălui bogat. De ce încă ameninţă cea mai mare prăbuşire bursieră… şi cum să te pregăteşti pentru a profita de ea!”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *