fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Puterea vindecătoare a respirației

35.00 lei

Iată o soluție nemedicamentoasă, dezvoltată de doi medici, și fără efecte secundare, pentru problemele obișnuite provocate de stres și de schimbările de dispoziție. Milioane de oameni suferă din cauza problemelor cauzate de dispoziție și stres, inclusiv de anxietate, depresie, insomnie, comportamente și emoții negative induse de traume. Mulți dintre ei ar prefera să nu apeleze la medicație pentru tratarea afecțiunilor, din cauza efectelor secundare serioase ale acestora sau pentru a evita simptomele de sevraj ce apar atunci când renunță la tratament, dar și a procentului dezamăgitor în ce priveşte eficienţa.
Doctorii Richard P. Brown și Patricia L. Gerbarg ne oferă o alternativă eficientă nemedicamentoasă care constă dintr-o varietate de tehnici simple de respirație, selectate din practica yoga, din meditația budistă, din practicile qigongului chinezesc, de la călugării creștini ortodocși și din alte surse. S-a dovedit științific că aceste metode au efecte în tratarea problemelor specifice puse pe seama stresului și a schimbării de dispoziție, precum anxietatea, insomnia, sindromul de stres posttraumatic și multe altele. Autorii explică modul în care practicile de respirație activează canalele de comunicare între minte și corp, având un impact pozitiv asupra creierului, calmând răspunsul la stres. Programul audio care însoțește această carte ghidează cititorii prin aceste tehnici și îi ajută să transforme practicile de respirație într-o parte componentă a vieții lor de zi cu zi.
Mai conține și tehnici de respirație pentru îmbunătățirea concentrării și a relațiilor personale, dar și a performanțelor.

SKU: 978-606-33-4617-0 Categorii: , , Etichete: , Product ID: 21275

Descriere

Această carte și CD-ul audio conțin tehnici de respirație ce reduc simptomele de:

• anxietate și depresie

• emoții și comportamente corelate traumelor

• tulburare de stres posttraumatic

• insomnie

• comportamente corelate dependențelor

Avertisment către cititori:

Această carte și CD-ul care o însoțește nu au fost concepute cu intenția să înlocuiască sfatul sau tratamentele recomandate de medic

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Puterea vindecătoare a respirației”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *