Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Reiki – o metodă practică

39.00 lei

 Reiki: o metodă practică se focalizează pe aplicaţiile practice ale sistemului Usui Reiki Ryoho, aşa cum este predat în cadrul Şcolii de Reiki, şi cuprinde:
• un index al modurilor în care se poate aplica Reiki în anumite situaţii, completat cu utilizarea Reiki în viaţa de zi cu zi;
• indicaţiile de dietă oferite de către Hawayo Takata;
• explicarea detaliată, pe planurile fizic şi subtil, a fiecărei poziţii de palme, cu sugestii pentru autotratament şi pentru tratamentul altei persoane;
• aplicarea altor faţete ale acestui
sistem: modalităţi de aplicare şi exersare a Principiilor Reiki, explicarea detaliată a ideogramei Reiki etc.
Imaginea sistemului Usui Reiki Ryoho este întregită de interviurile cu maeştrii iniţiaţi direct de Sensei Takata precum şi cu o istorie a sistemului fondat de Mikao Usui.
Pentru a înlesni alegerea unui practicant sau profesor de Reiki, sunt incluse întrebări şi aspecte de urmărit în acest proces, precum şi un glosar de termeni de specialitate. Etica practicantului de Reiki şi lămurirea anumitor „legende uifeane” legate de Reiki întregesc această lucrare.
SKU: 978-606-8309-90-3 Categorie: Etichetă: Product ID: 16603

Descriere

Cartea se adresează atât publicului larg (persoane interesate să-şi facă o idee despre Reiki Tradiţional sau care caută un practicant sau un profesor de Reiki), precum şi practicanţilor de Reiki de orice nivel (de la începători la profesori, de la cei care practică Reiki doar în cadru privat, în familie, până la cei care oferă sesiuni de Reiki publicului larg).
Cartea de faţă oferă pentru prima oară cititorilor din România cea mai cuprinzătoare sinteză de Reiki Tradiţional, Linia Takata. Informaţiile prezentate au fost verificate şi comparate pe mai multe Linii de Iniţiere provenite de la sensei Hawayo Takata.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Reiki – o metodă practică”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *