Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Remedii împotriva îmbătrânirii

39.00 lei

SECRETE CARE COMBAT EFECTELE ÎMBĂTRÂNIRII ŞI VĂ SCHIMBĂ VIAŢA

Cheia pentru adevărata fântână a tinereţii
Îmbătrânirea şi majoritatea afecţiunilor medicale rezultate din îmbătrânire apar ca urmare a faptului că glanda pituitară produce cantităţi tot mai mici de hormon de creştere uman (HGH), o substanţă pe care autorul o numeşte Stăpânul Hormonilor.
Aşa cum o arată această carte, reîntinerindu-ne glanda pituitară prin utilizarea unei game naturale şi sigure de biostimulatori, ne îmbunătăţim calitatea şi durata vieţii, prevenim bolile de inimă şi obezitatea, şi ne păstrăm starea de sănătate optimă pe măsură ce avansăm în vârstă. Printre beneficiile dovedite din punct
de vedere medical se numără:
– SCĂDEREA CANTITĂŢII DE ŢESUT ADIPOS;
– O TEXTURĂ ŞI O TONIFIERE MAI BUNE ALE PIELII;
– MĂRIREA DENSITĂŢII OSOASE;
– CREŞTEREA LIBIDOULUI;
– O CALITATE MAI BUNĂ A SOMNULUI ŞI MULTE ALTELE.
SKU: 978-606-8309-10-1 Categorie: Etichetă: Product ID: 16663

Descriere

E prima dată când sunt adunate în paginile unei cărţi toate descoperirile ştiinţifice de ultimă generaţie în scopul de a explica cum oricine îşi poate crea cu uşurinţă un stil de viaţă accesibil financiar prin care să combată efectele îmbătrânirii! Dr. Forsythe, care a redactat protocolul guvernamental oficial al SUA pentru administrarea hormonului de creştere în scopul reîntineririi, descrie felul în care cititorii pot să utilizeze puterea biostimulatorilor. Aceştia sunt un dar oferit nouă, tuturor, şi reprezintă cea mai eficace „fântână a tinereţii” descoperită până în prezent de ştiinţă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Remedii împotriva îmbătrânirii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *