Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 510 013
Reducere!

Să învingem autismul

39.00 lei 35.10 lei

 În Să învingem autismul autorul prezintă principiile revoluţionare aflate la baza programului care i-a ajutat pe el şi pe câteva mii de familii cu nevoi speciale. După cum arată Raun Kaufman, adesea, autismul este greşit înţeles ca o tulburare comportamentală când, de fapt, este o tulburare social-relaţională. El explică, din proprie experienţă, ce înseamnă să fii autist şi în ce fel Programul Son-Rise dă rezultate.
Un ghid detaliat cu strategii clare şi practice, pe care cititorii le pot aplica imediat – în unele cazuri, părinţii observă schimbări la copiii lor în numai
o zi – Să învingem autismul dă o şansă acestor copii să sfideze prognozele iniţiale pesimiste. Citind această carte, părinţii şi educatorii învaţă să le faciliteze copiilor crearea unor relaţii pline de semnificaţie şi afecţiune, să-i ajute să-şi extindă aria de comunicare şi să participe cu succes la cele ce se întâmplă în lume.
O lucrare importantă în care se împletesc ştiinţa, progresul şi speranţa, Să învingem autismul prezintă ideile valoroase şi aplicaţiile practice care au schimbat deja vieţile a mii de familii din lumea întreagă.

Stoc epuizat

Cod Produs: 978-606-789-019-8 Categorie: Etichetă: Product ID: 16552

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Să învingem autismul”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Magazinul nostru online percepe urmatoarele taxe de livrare a coletelor: POSTA ROMANA - 13.00 lei pentru o valoare mai mica de 150.00 lei Comanda in suma de peste 150.00 beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. DPD Curier - 19.90 lei pentru o valoare mai mica de 200.00 lei Comanda in suma de peste 200.00 lei beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. Refuză