Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Sarmul discret al intestinului

35.00 lei

Povestea celui mai subestimat organ al corpului

Cheia unei vieti mai sanatoase si mai fericite se afla inauntrul nostru.

Desi intestinul este aproape la fel de important ca inima sau creierul, stim foarte putine lucruri despre el. Giulia Enders ne arata ca, departe de a fi doar acea parte utilitara si – trebuie sa recunoastem – cam jenanta a corpului, asa cum ne imaginam, este unul dintre organele cele mai complexe, mai importante si chiar miraculoase ale anatomiei umane. Iar oamenii de stiinta abia sunt pe cale sa descopere cat de mult are acesta de oferit. Noi cercetari arata ca bacteriile intestinale pot juca un rol intr-o gama larga de afectiuni, cum ar fi obezitatea, alergiile si Alzheimer.

Pornind de la experienta personala a bolii care a inspirat munca ei de cercetare si continuand prin a explica totul de la fundamentele absorbtiei nutrimentelor la ultimele descoperiri stiintifice care leaga bacteriile intestinale de depresie, Enders a scris o carte de sanatate antrenanta si informativa. Sarmul discret al intestinului ne arata fara tagada ca putem sa beneficiem cu totii de pe urma cunoasterii minunatei lumi a functionarii noastre interne.

Mesajul autoarei este simplu: daca ne tratam bine intestinele, si ele ne vor trata le fel de bine. Dar cum si de ce trebuie sa facem asta? Putem afla citind aceasta surprinzator de agreabila explorare a celui mai subestimat dintre organele noastre.

SKU: 9786067890228 Categorii: , Etichetă: Product ID: 10656

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sarmul discret al intestinului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *