Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Şase studii de psihologie

33.00 lei 29.70 lei

Cercetările lui Jean Piaget în domeniul psihologiei copilului, efectuate pe parcursul a aproape patruzeci de ani, au vizat nu doar perfecţionarea metodelor pedagogice sau educative, ci şi o mai profundă cunoaştere a omului. Din perspectiva lui Piaget, pentru a putea înţelege natura şi funcţionarea mecanismelor mentale la adult, este necesară înţelegerea formării acestor mecanisme la copii. Articolele şi contermţele publicate in volumul de faţă constituie un rezumat impresionant al operei autorului, în prima parte, ele prezintă ceea ce este esenţial în descoperirile lui Piaget în domeniul dezvoltării mentale şi afective a copilului. în a
doua parte, sunt abordate câteva probleme centrale – precum cele ale gândirii, limbajului şi afectivităţii – într-o dublă perspectivă: genetică si structuralistă.
Studenţii, psihologii şi toţi cei interesaţi de psihologia dezvoltării vor găsi în această carte răspunsuri la diferite întrebări legate de dezvoltarea inteligenţei, de dobândirea noţiunilor de număr, spaţiu şi timp, de funcţia limbajului, de dezvoltarea gândirii, a afectivităţii sau a simţului moral.

Stoc epuizat

Categorie: Etichetă: Product ID: 17381

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Şase studii de psihologie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *