Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Schimbările menopauzei

39.00 lei 35.10 lei

– cum să te reinventezi fizic, afectiv şi sexual

De fiecare dată când aud femei care se plâng că îmbătrânesc sau că trebuie să treacă prin „marea schimbare a vieţii lor”, îmi amintesc ce i-a spus Gloria Steinem cuiva care s-a arătat surprins de cât de bine arăta Gloria la 50 de ani. „Aşa arăţi la 50″, a spus ea cu mândrie. Acum fiecare femeie poate răspunde cum a făcut-o Gloria, la 50, la 60 sau la orice vârstă, înarmată fiind cu îndrumările din cartea de faţă a Donei Caine-Francis. Aşa cum te încurajează Dona, simte-te cât de încrezătoare poţi şi păstrează-ţi starea
de sănătate — fizică, afectivă, sexuală şi spirituală — şi atunci nu doar că îţi vei putea anunţa cu mândrie vârsta, ci îţi vei putea trăi viaţa din plin ca „femeie matură”.
Sigur, există schimbări care survin odată cu „marea schimbare”. Dar în aceste pagini, Dona ne avertizează la ce să ne aşteptăm şi cum să ne pregătim pentru ca menopauza să nu fie deloc o „pauză”, ci mai degrabă o reenergizare.
Cartea Donei este plină de informaţii importante, precum şi de strategii alternative, poveşti personale, mituri demontate şi scale utile referitoare la relaţii şi intimitate.

Stoc epuizat

SKU: 978-606-40-0390-4 Categorie: Etichetă: Product ID: 17383

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Schimbările menopauzei”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *