fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Şcoala de afaceri Pentru oamenii cărora le place să îi ajute pe alţii – Ediţia a II-a

30.00 lei

„Datorită faptului că nu mi-am câştigat averea din întemeierea unei afaceri de marketing în reţea, am avantajul de a fi puţin mai obiectiv în privinţa acestui subiect. Cartea de faţă descrie adevăratele valori ale unei afaceri de marketing în reţea — valori care depăşesc simplul potenţial al dobândirii de venituri uriaşe. În sfârşit am găsit o afacere cu faţă umană.“
Robert T. Kiyosaki

Reţeta succesului pusă la dispoziţia cititorilor e simplă şi urmează trei paşi: construirea unei afaceri de succes, reinvestirea veniturilor în afacerea respectivă şi investirea într-o altă afacere, preferabil în domeniul imobiliar.

SKU: 978-973-669-611-4 Categorii: , Etichete: , Product ID: 4124

Descriere

Şcoala de afaceri
oferă o lecţie de îmbogăţire, lucru văzut nu ca scop în sine, ci ca mijloc de atingere a libertăţii financiare. Surprinzător, nu educaţia intelectuală primează pentru atingerea succesului, ci aceea emoţională. Nu cei mai inteligenţi oameni devin bogaţi, ci cei mai hotărâţi, cei care ştiu să aibă vise măreţe şi sunt capabili să îşi creeze şi să urmeze planuri pentru îndeplinirea acestora.
Cartea explică de ce întemeierea unei afaceri de marketing în reţea
• este o metodă revoluţionară de a ajunge la bogăţie;
• dă posibilitatea oricui de a câştiga mari averi;
• este deschisă pentru oricine dă dovadă de ambiţie, hotărâre şi perseverenţă

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Şcoala de afaceri Pentru oamenii cărora le place să îi ajute pe alţii – Ediţia a II-a”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *