Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Singurul lucru care contează

29.00 lei

Cartea 2 din seria Conversaţii cu omenirea

„98% dintre oameni îşi petrec 98% din timp cu lucruri lipsite de importanţă.”
…aşa începe cea mai recentă carte a lui Neale Donald Walsch, care ne învaţă că această imensă pierdere de vreme duce la atâtea vieţi pline de tristeţe şi zbucium, şi lumea însăşi pare să se afle mereu în pragul unui dezastru.
Nimeni nu este de vină, spune autorul, pentru această stare de fapt. Pur şi simplu, nu ne-am spus sau nu ne-am gândit la ceea ce contează – sau, dacă la întrebările noastre despre ceea ce contează
s-a răspuns, răspunsurile pe care le-am dat n-au fost potrivite.
Acum însă, afirmă Walsch, specia umană primeşte o invitaţie de la Viaţă Însăşi, sub forma unei schimbări energetice palpabile, ce se petrece în 2012 şi după aceea, o invitaţie de a pune întrebarea într-un mod direct – iar oamenii de pretutindeni pot simţi acest lucru.
Walsch ne spune că vieţile noastre nu trebuie să fie o serie de crize de îngrijorări şi de dificultăţi, implicând banii, relaţiile, sănătatea sau familia, şi nici lumea largă nu trebuie să fie un loc al unui dezastru permanent.
Singurul lucru care contează ne oferă o formulă, elegantă prin simplitatea sa, ce va înnobila de îndată viaţa celor ce o îmbrăţişează – şi care poate schimba întreaga lume.
SKU: 978-606-8309-28-6 Categorie: Etichetă: Product ID: 16641

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Singurul lucru care contează”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *