fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Sociologie

90.00 lei

Editia revizuita integral si actualizata a Sociologiei lui Anthony Giddens, aflata acum la a V-a editie, constituie o excelenta introducere intr-un vast domeniu de cercetare. Scris de unul dintre sociologii de frunte, acest manual atotcuprinzator permite un acces clar, logic, comprehensibil, dar nu simplist, intr-o disciplina de mare rezonanta in lumea contemporana.
Acoperind toate temele clasice ale sociologiei, aceasta noua editie cuprinde un mare numar de subiecte noi, care le permit studentilor sa fie la curent cu cele mai recente dezbateri din cadrul disciplinei. Prezentand ultimele teorii si ipoteze, autorul furnizeaza exemple concludente luate din realitatea cotidiana, accesibila tuturor.

Stoc epuizat

SKU: 978-973-571-733-9 Categorii: , Etichetă: Product ID: 4017

Descriere

Lucrarea cuprinde:

• abordari accesibile ale unor teme noi, precum inegalitatea globala, dizabilitatea, imbatranirea, riscurile, societatea informatica, terorismul, ca si informatiile actualizate despre temele clasice ale sociologiei;
• numeroase exemplificari in fiecare capitol, cuprinzand rezumate, intrebari  suplimentare, sugestii de lecturi, menite sa fundamenteze cunostintele studentilor;
• ilustratii, diagrame, studii de caz, harti destinate sa stimuleze imaginatia cititorilor;
• trimiteri la websituri specializate, cu rolul de a dezvolta interesul lectorilor pentru subiecte specifice, precizari de detaliu si gandire critica in general.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sociologie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *