Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Spune pot şi vei putea! Ediţia a III-a

30.00 lei

SKU: 978-606-588-491-5 Categorii: , Etichetă: Product ID: 2277

Descriere

Cartea Spune „pot“ şi vei putea! este o pledoarie pentru tenacitate, pentru învingerea temerilor şi pentru cultivarea unei gândiri optimiste.  Este, până la urmă, o pledoarie pentru viaţă, cu nelipsitele ei probleme — care, de altfel, sunt menite să ne formeze, nu să ne îngenuncheze.

Cu fiecare obstacol pe care îl depăşim, ne regăsim mai puternici. În vederea consolidării încrederii în forţele proprii, Norman Vincent Peale lansează ideea de a ne rezolva dificultăţile prin raţionament, adoptând soluţii pe care, în mod obişnuit, nu le avem în vedere. Autorul ne îndeamnă să ne menţinem sănătatea spirituală, să folosim anticipaţia pozitivă pentru a obţine ceea ce ne dorim şi, mai ales, să ne identificăm forţa interioară, reuşind, astfel, să trecem peste orice greutate.

Filosofia gândirii pozitive împărtăşită de Norman Vincent Peale a avut o influenţă nemaiîntâlnită în vieţile a milioane de oameni din toată  lumea, iar cărţile sale, al căror mesaj transcende timpul, oferă inspiraţie atunci când aceasta este cu adevărat necesară, ajutându‑ne să avem o viaţă mai împlinită şi mai fericită, cu mai multe satisfacţii.

Informații suplimentare

Greutate 788 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Spune pot şi vei putea! Ediţia a III-a”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *