fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Supravietuitorii. Cartea V. Lacul fara sfarsit

33.00 lei

Lumea nu va mai fi niciodata la fel dupa Marele Marait – asa s-ar numi un cutremur devastator vazut prin ochii unui catel. Pamantul s-a despicat pe de-a intregul si au disparut toate labele-lungi – asa s-ar numi semintia omeneasca prin ochii aceluiasi catel. Hrana a devenit aproape imposibil de gasit, apa este otravita, iar dusmanii misuna la tot pasul. In aceasta situatie, cainii se vad nevoiti sa deprinda toate aptitudinile unor supravietuitori.

Din aceeasi serie:


Supravietuitorii. Cartea I – Orasul pustiu


 

Supravietuitorii. Cartea a II-a – Dusmanul ascuns


 

Supravietuitorii. Cartea a III-a – Caderea intunericului


 

Supravietuitorii. Cartea a IV-a – Un drum primejdios


SKU: 9786067960013 Categorii: , Etichetă: Product ID: 8306

Descriere

Norocel, un Caine Singuratic obisnuit sa traiasca pe cont propriu, s-a integrat in Haita Cainilor Legati pentru a face fata conditiilor dure de viata de dupa Marele Marait. Cand un atac puternic i-a pus in pericol nu numai pe Cainii Legati, ci si pe inamicii lor, Cainii Salbatici, Norocel si-a dat seama ca singura lor sansa de supravietuire este sa se uneasca. Haita recent unita a pornit in cautarea unui nou camin, cat mai indepartat de Tabara Cainilor Fiorosi, dar au descoperit treptat ca niciun teritoriu nu este complet lipsit de pericole. Atunci cand au intalnit un alt grup de caini care a supravietuit Marelui Marait, Norocel a sperat ca cele doua haite sa se alieze. insa, aceasta noua Haita, condusa de Teroare, parea sa se transforme in cel mai periculos inamic de pana atunci.

O furtuna cumplita este pe cale sa izbucneasca din moment in moment. Norocel si Haita lui reusesc sa ii infranga pe cainii lui Teroare si ajung pe malul unui lac misterios, care pare sa nu se mai sfarseasca. In aceasta lume noua si periculoasa, Haita se confrunta cu lipsa vanatului, iar amenintarea Cainilor Fiorosi este mai infioratoare ca niciodata. in vreme ce Norocel se zbate sa isi protejeze prietenii, in minea lui se deruleaza imagini cutremuraoare ale Furtunii Cainilor si ale unei batalii cumplite care, pe zi ce rece, devine inevitabila.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Supravietuitorii. Cartea V. Lacul fara sfarsit”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *