fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

SUPRAVIEȚUITORII. CARTEA I – ORAȘUL PUSTIU

27.00 lei

A venit vremea câinilor să domine lumea. Descoperiți aventurile lor senzaționale într-o nouă serie creată de autorii „Pisicilor războinice”!

SKU: 978-606-8434-08-7 Categorii: , , Etichetă: Product ID: 2358

Descriere

Lumea nu va mai fi niciodată la fel după Marele Mârâit – așa s-ar numi un cutremur devastator văzut prin ochii unui cățel. Pământul s-a despicat pe de-a întregul și au dispărut toate labele-lungi – așa s-ar numi seminția omenească prin ochii aceluiași cățel. Hrana a devenit aproape imposibil de găsit, apa este otrăvită, iar dușmanii mișună la tot pasul. În această situație, câinii se văd nevoiți să deprindă toate aptitudinile unor supraviețuitori.

Norocel este un Câine Singuratic care și-a urmat mereu instinctele. Nu i-au plăcut niciodată Haitele, ci a ales să se descurce pe cont propriu în jungla orașului. Acum, trebuie să învețe să supraviețuiască în lumea nouă, stranie și pustiită, de după Marele Mârâit. Soarta i se schimbă când se întâlnește cu sora lui, Bella, și alți Câini Legați, părăsiți de stăpânii lor. Traiul într-o Haită, mai ales una așa de neobișnuită, îi pune răbdarea la încercare lui Norocel. Pericolele se înmulțesc și ei sunt nevoiți să supraviețuiască în sălbăticie, în ciuda amenințărilor din partea altor Haite și animale.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SUPRAVIEȚUITORII. CARTEA I – ORAȘUL PUSTIU”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *