Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Terapia Gerson pentru vindecarea cancerului si a altor afectiuni cronice

45.00 lei

Charlotte Gerson, fiica doctorului Max Gerson, cel care a elaborat Terapia Gerson, a dus mai departe opera tatalui ei, infiintand in 1977 Institutul Gerson. Aceasta organizatie nonprofit are drept scop educarea si pregatirea oamenilor in intelegerea Terapiei Gerson, un tratament alternative si netoxic pentru cancer si alte boli degenerative cornice.

Beata Bishop, scriitoare si psihoterapeuta, este chiar una dintre persoanele vindicate de cancer prin Terapia Gerson, in 1981.

Medicina moderna este impartita in doua. O jumatate, sustinuta de tehnologia de varf, da rezultate stralucite in privinta afectiunilor acute si a urgentelor. Cealalta jumatate, care se ocupa de afectiunile cronice degenerative, bate pasul pe loc, incapabila sa ofere ceva mai mult decat tratamentul simtomatic pentru cele mai raspandite si mai grave afectiuni, de la cancer pana la afectiunile cardiace si hipertensiune, de la diabet si artrita la obezitate morbida. Toata lumea e convinsa ca aceste “afectiunti ale civilizatiei moderne” sunt nu doar incurabile, ci si inevitabile.

Stoc epuizat

SKU: 9786069280539 Categorii: , Etichete: , Product ID: 14458

Descriere

Terapia Gerson pentru vindecarea cancerului si a altor afectiuni cornice contrazice toate afirmatiile de acest gen. Fiind un ghid complet de teoria si practica Terapiei Gerson, creata in urma cu peste 80 de ani de doctoral Max Gerson (1881 – 1959), cartea demonstreaza ca alimentatia nesanatoasa, sacara din punct de vedere nutritional si toxica este principala cauza a imbolnavirii populatiei din ultimii ani.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Terapia Gerson pentru vindecarea cancerului si a altor afectiuni cronice”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *