fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Teste de istorie pentru admiterea la Academia de Poliție

27.50 lei

Examenul de admitere la Facultatea de Poliție și Facultatea de  Arhivistică din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” reprezintă un moment important pentru candidaţii care aspiră să devină studenţi ai acestei prestigioase instituţii de învăţământ superior. Lucrarea de față se adresează acestora, fiind un util și eficient instrument de verificare a cunoștințelor.

Autorii propun candidaţilor un număr de 45 de teste de evaluare şi 5 teste finale, alcătuite conform manualelor recomandate și aprobate de Ministerul Educației și Cercetării și programei examenului de admitere la Academia de Poliţie. Testele conțin câte 30 de itemi: 10 itemi de tip grilă, 10 itemi de tip ordonare cronologică și 10 itemi de tip logică istorică. La sfârșitul cărții sunt prezentate răspunsurile, cu baremele de corectare și notare pentru fiecare test.

Includerea, în cadrul acestei lucrări, a subiectelor date la examenul de admitere în anii trecuți oferă candidaţilor posibilitatea de a se familiariza cu aceste tipuri de teste şi cu exigenţele cerute pentru promovarea examenului.

SKU: 9786067937572 Categorii: , Etichete: , Product ID: 20633

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Teste de istorie pentru admiterea la Academia de Poliție”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *