fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Trăind o viață conștientă Meditații zilnice pe calea toltecă

25.00 lei 20.00 lei

Trăind o viață conștientă. Meditații zilnice pe calea toltecă – fragmente

Singura cale prin care cunoașterea aceasta să devină realitate o reprezintă practica. Nu vei învăța niciodată să gătești sau să faci feluri noi de mâncare dacă nu lași la o parte cartea de bucate și nu te duci la bucătărie. La fel stau lucrurile și în cazul fiecărei cărți despre cunoaștere – în special în cazul cărților sacre ale lumii. Dacă nu faci decât să le citești, ele reprezintă doar niște cuvinte înșirate pe pagină. Savoarea și înțelesul prind viață numai atunci când alegi să pui în practică acele cuvinte. Atunci prinde viață o lecție – când ea devine pentru tine adevăr în momentul de față, fiindcă devine o experiență vie.

Acesta este scopul meditațiilor zilnice din această carte, anume să te ajute să pui cunoștințele în practică și să cunoști prin proprie experiență transformarea aceasta. Recomanda- rea mea e să faci o singură meditație pe zi, ca să-ți acorzi timpul necesar pentru a reflecta cum trebuie la fiecare pasaj și să pui în practică ceea ce citești. Dacă faci mai mult de una pe zi, le reduci impactul.

SKU: 978-606-8460-24-6 Categorie: Etichetă: Product ID: 19363

Descriere

Trăind o viață conștientă. Meditații zilnice pe calea toltecă afirmă că a trăi o viață conștientă înseamnă a face alegeri semnificative în fiecare moment al vieții tale, iar această carte ne oferă 170 de prilejuri să exersăm arta de a face alegeri conștiente.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Trăind o viață conștientă Meditații zilnice pe calea toltecă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *