fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Ulei esential de maghiran

29.00 lei

SKU: 6421830010184 Categorii: , Etichetă: Product ID: 22055

Descriere

anesteziant, antispasmodic
Ingrediente: ulei esenţial de măghiran (Origanum majorana oil)
Proprietăţi: uleiul de măghiran are particularitatea de a lupta contra tuturor tipurilor de dureri (este anesteziant); este antiseptic, antifungic, antibacterian, antiinflamator, antispasmodic, stimulent stomacal, intestinal, renal, hipotensiv, vasodilatator, antistres, antiastenic, echilibrant general şi nervos, anafrodisiac, calmant
Mod de utilizare:
Uz extern:
– prin aplicare direct pe piele
– Pentru renunţare la fumat, stres, bulimie, tulburări nervoase. Se aplică ulei de măghiran, ca atare, 3-4 picături, pe plexul solar sau de-a lungul coloanei vertebrale şi la încheietura mâinilor (puncte de puls),  2 ori/zi.
– In cazul durerilor. Se aplică uleiul de măghiran ca atare (3-4 pic) sau incluse într-un ulei vegetal (2%).
– In cazuri de epuizare fizică şi mentală. Se face masaj de-a lungul coloanei vertebrale cu ulei esenţial de măghiran în ulei vegetal (2%).
– In cazuri de apatie, tristeţe. Se aplică câte 1 pic. de ulei esenţial de măghiran; se masează pe încheietura fiecărei mâini (punctul de puls), după care se inspiră profund
In cazul afecţiunilor respiratorii. Se aplică ca atare şi se masează pe plexul solar, cutia toracică (anterior şi posterior).
– In cazul afecţiunilor osteoarticulare şi durerilor musculare. Se aplică uleiul de măghiran ca atare sau diluat în ulei vegetal, pe locul dureros, prin masaj usor.
– Pentru o piele frumoasă şi un păr strălucitor. Se încorporează 1 picătură de ulei de măghiran în doza zilnică de produse cosmetice (creme pentru ten ridat, îmbătrânit, acneic, inflamat).
– Băi relaxante. Se adaugă 10-15 picături în apa de baie (de preferat solubilizate în alcool)
– prin mirosire
– Aromaterapie. Se pulverizează în încăperi pentru purificarea şi împrospătarea aerului
– Susţine sistemul respirator. Este eficient în infecţii respiratorii (rinite, bronşite, sinusite), dificultăţi de respiraţie, dispnee, tuse spasmodică.
– Susţine sistemul digestiv. Este util în aerofagie, dispepsii, gastrite, ulcere gastro-duodenale, colite.
– Susţine sănătatea muşchiilor şi articulaţiilor. Este util în reumatism, nevralgii, artroze, lumbago, sciatică; contracturi, crampe, dureri musculare.
– Susţine sistemul nervos. Este util în insomnii, angoase, depresii; stres, anxietate, spaime, panică, psihoze; paralizii, epilepsie, ameţeli; te ajută să renunţi la fumat.
Efecte asupra spiritului: te ajută să-ţi regăseşti echilibrul spiritual. In terapia emoţiilor actionează pe creşterea respectului de sine.
Uz intern: doar la recomandarea specialistului, 1-2 picături/zi, într-o linguriţă de miere sau ulei de măsline

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei esential de maghiran”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *