fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Ultima fugară

28.00 lei

SKU: 978-973-46-3449-1 Categorie: Etichetă: Product ID: 3691

Descriere

Traducere din limba engleza si note de Ona Frantz

Trasee secrete, case conspirative, pedepse singeroase, ura si razbunare, iar pe dedesubt, ca un curent nestavilit, dorinta de libertate care tine totul in miscare. Aceasta este Calea Ferata Clandestina, o retea secreta prin care negrii fugari ai Americii mijlocului de secol XIX sint calauziti catre libertate.
In acelasi timp, de la est la vest se misca necontenit caravanele colonistilor in cautarea unei vieti noi. Iar la raspintie, chiar in coltii de salbaticiune tinara ai acestei tari zbuciumate, nimereste Honor Bright, o tinara quakerita fortata sa-si paraseasca Anglia natala.

Singura printre oameni straini de singe si de suflet, intr-o comunitate religioasa ce denunta raul, dar nu-si poate apara principiile, intr-o America in care viitorul si prosperitatea se cladesc pe umerii sclavilor, nevoita sa minta si sa insele pentru a salva vieti care nu intotdeauna pot fi salvate, Honor Bright trebuie sa descopere unde se afla salvarea: in legatura fortata cu trecutul sigur si familiar ori in desprinderea dureroasa si dificila.

„Tracy Chevalier tese admirabil personaje istorice si evenimente reale intr-o lucratura narativa coplesitoare.” (San Francisco Chronicle)

„Autoarea Ultimei fugare creeaza o lume parca rupta dintr-un interior al lui Vermeer: suspendata intr-un moment anume, isi transcende timpul si locul.” (The New Yorker)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ultima fugară”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *