fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Vrăjitorul

19.95 lei

SKU: 978-973-46-1942-9 Categorie: Etichetă: Product ID: 3316

Descriere

Nabokov a scris Vrajitorul in 1939, pe cand se afla inca la Paris.

Foarte curand dupa aceea, a plecat in Statele Unite si a uitat de aceasta nuvela, pe care o descrie, douazeci de ani! mai tarziu, cand o regaseste intamplator printre hartiile lui, drept „prima pulsatie a Lolitei”, remarcand ca titlul anticipeaza motivul „vanatorului vrajit” din celebrul roman Lolita de mai tarziu.

Protagonistul – fara nume, ca de altfel toate personajele nuvelei – un barbat intre doua varste, lasciv, ironic, farmeca o vaduva stearsa pentru a avea acces la fiica ei de doisprezece ani.

Pofta salbatica se transforma insa in visul unei idile de basm, cu accente amintind de cuplul Lear-Cordelia sau de Scufita Rosie, producand un neasteptat efect suprarealist si un deznodamant diferit de cel din Lolita.
Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea „Vrajitorul. Editie cartonata”, publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Literatura clasica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 20.12.2011. A fost scrisa de Vladimir Nabokov si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Vrajitorul. Editie cartonata prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul „Vrajitorul. Editie cartonata” este de 24.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vrăjitorul”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *