Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
TERMENI SI CONDITII
Baza legala
Conform legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,cat si a Legii nr.506/2004,privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunitatilor electronice SC ING PRESS SRL isi asuma obligatia de a prelucra in conditii de siguranta datele personale furnizate de dumneavoastra. Acestea sunt folosite pentru a va putea intocmi in conditiile legii factura fiscala si remiterea comenzii dumneavoastra.
Va aducem la cunostinta ca prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea O.G.30/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: dreptul ca in termen de 10 zile sa denunte unilateral contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris, pretul contractului conditionat de retrimiterea tuturor bunurilor in ambalajul original si doar daca acesta nu a suferit modificari.
Ceea ce inseamna ca dvs. ca si client al ING.PRESS SRL aveti dreptul de a returna produsul in termen de 10 zile de la primirea acestuia. Cheltuielile de livrare catre noi urmand a fi suportate de catre dvs. In cazul in care produsul/produsele prezinta defecte, sau nu este/sunt produsul/produsele comandate atunci cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre noi. Adresa unde produsul/produsele trebuiesc returnate este adresa „Sediu” a companiei ING.PRESS SRL pe care o gasiti pe pagina de contact.
Datele furnizate de dumneavoastra vor fi folosite exclusiv pentru livrarea comenzii dvs., ofertarii de catre noi pentru noi produse si livrari. Abonarea la newsletter este valabila pana la dezabonare.
Drepturile de autor a acestui site apartine SC ING PRESS SRL si este protejata de lege. Folosirea de catre terte persoane este interzisa fara acordul expres scris. Informatiile publice de pe acest site pot fi preluate numai cu acordul scris a proprietarului site-ului. Pentru comenzile cu valoare peste 500 lei vom solicita plata anticipata in contul societatii noastre pentru a evita comenzile false sau rauvoitoare si ne vom adresa organelor in drept pentru comenzi tendentioase!
Comanda
Prin adaugarea in cos si finalizarea comenzii clientul este pe deplin de acord cu termenii si conditiile din comanda, pretul produselor, pretul transportului afisate in cosul de cumparaturi. Nu ne asumam garantarea nici unei comenzi facute de dvs, indiferent de conditiile de disponibilitate specificate in site pentru un produs anume. In situatiile exceptionale este posibil ca anumite produse sa fie indisponibile chiar daca pe site figureaza altfel.
Este posibil ca in situatiile exceptionale timpul de livrare a produselor contractate de dvs sa nu fie cel specificat in site. Comenzile pe site se pot efectua prin cosul de cumparaturi, email, felefon sau fax. Se considera comanda pentru livrat dupa ce a fost emisa confirmarea prin email/telefonic.
Pentru mai multe comenzi efectuate in cadrul aceleasi zile pe aceeasi adresa de un singur cumparator se va intocmi o singura livrare.Clientul poate anula comanda pana la ora 15 a aceleasi zile prin email sau telefonic. Anularea comenzii nu mai poate fi efectuata dupa ce s-a primit din partea site-ului confirmarea de livarare.
SC ING PRESS SRL este exonerata de celelalte privinte in starea eliberata datorita transportului.
Returul
Clientul nu poate returna produsele decat daca constituie defecte grave (coperta avariata, continut deteriorat grav, pagini lipsa, defecte de lipire). In astfel de ocazii suntem raspunzatori de plata contravalorii produsului dupa ce ne este returnat produsul.
Forta majora
Daca evenimentele de forta majora intervin preluarea, procesarea si expedirea comenzilor este posibila dupa incetarea evenimentelor produse. Solutionarea litigiilor dintre site si consumatori se va face in prima instanta amiabil. Daca acest lucru nu este posibil competenta este a Judecatoriei Brasov.
Raspunderea contractuala

Informatiile postate pe site-ul librariileralu.ro pot contine uneori inadvertente legate de imagine, fotografii sau descrieri. Ele pot fi semnalate de clienti si ne straduim sa le remediem. Pretul produselor contine TVA, 5% pentru carti sau 19% pentru celelalte produse, dar nu include taxele de transport daca nu este specificat altfel pe site. Totusi costurile de livrare vor fi invederate cu ocazia finalizarii comenzii si a confirmarii onorarii comenzii de catre noi.

In cazul imposibilitatii livrarii de catre dvs a produselor din vina neimputabila noua cum ar fi:
  • client lipsa la adresa
  • clientul nu raspunde la telefon
  • clientul nu se prezinta la oficiul postal pentru ridicarea coletului, coletul se returneaza la expeditor.
O noua livrare va fi posibila catre dvs numai prin plata transportului aferent comenzii neridicate.
In situatia in care plata s-a efectuat in avans iar livrarea nu a fost posibila in cadrul termenului de 10 zile si nici nu poate fi contactat in interval de 30 de zile comanda se va anula iar banii nu se vor returna.
Comenzile vor fi onorate in 2-3 zile pentru produsele pe stoc si efectuate pana joi.Comenzile efectuate in zilele de vineri,sambata si duminica sau sarbatori legale vor fi procesate luni sau in prima zi lucratoare,
Pentru produsele comandate lipsa de pe stocul nostru sau epuizate la furnizori livrarea si termenul de primire va fi comunicat catre dvs pentru acceptare si poate varia in functie de furnizor.
Detinatorul site-ului nu este raspunzator in nici un fel pentru calitatea, continutul comentariilor plasate de vizitatorii nostri.
Livrare
Transportul pachetelor catre dvs se poate face cu compania de transport agreata de dvs din lista de mai jos:
Door2DoorPostaRomana:
  • livrare gratuita pentru comanda peste 199.90 lei
  • taxa 13 lei pentru comanda sub 150 lei
  • acoperire toata tara

Mai multe informatii despre Posta romana le gasiti aici.

Prioripost:

  • livrare gratuita pentru comanda peste 199.90 lei
  • taxa 19.00 lei pentru comanda sub 199.90 lei

In cazul in care localitatea de destinatie nu figureaza in site-ul transportatorului va vom comunica punctual inainte de livrarea coletului pretul aferent transportului.

Plata
Plata se face in momentul cand va prezentati la oficiul postal arondat adresei dvs. In cazul in care au trecut mai multe zile decat cele normale de livare anuntata prin email-ul de confirmare va rugam sa va prezentati la oficiul postal de care apartineti. Aceasta procedura este valabila pentru Posta Romana.
In cazul firmelor de curierat veti fi contactat pentru inmanarea coletului si plata acestuia. Puteti efectua plata in avans cu OP, card de debit. In aceste situatii va rugam a ne specifica in formularul de comanda ca doriti plata in avans si va vom contacta pentru detalii.