Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Menopauza

30.00 lei

Explicaţii simple referitoare la fiecare etapă din viaţa femeii.  Sfaturi specializate în vederea menţinerii stării de sănătate şi a optimismului, în timpul perimenopauzei şi al menopauzei.

Stoc epuizat

SKU: 973-669-261-2 Categorie: Etichete: , Product ID: 1785

Descriere

Veţi învăţa, veţi gândi şi veţi râde. Şi, cel mai important dintre toate, veţi avea o sănătate mai bună.

Dr. Alice D. Domar,

   director al Centrului Minte-Trup

   pentru Sănătatea Femeii,

   Şcoala de Medicină Harvard

Secrete practice

legate de modalitatea prin care să faceţi faţă schimbărilor de dispoziţie, creşterii
în greutate şi bufeurilor

După ce veţi citi această carte, veţi înţelege…

Relaţia dintre SPM şi perimenopauză.

Fertilitatea, vârsta mijlocie şi copiii înainte de menopauză.

Cum să păstraţi legătura cu partenerul dumneavoastră în timpul menopauzei.

Modificările metabolice care au loc în timpul menopauzei.

Riscurile şi beneficiile terapiei de substituţie hormonală (TSH).

Cum să abordaţi integrativ menopauza.

Fireşte, nu sunteţi o ignorantă. Aţi supravieţuit crizelor de sănătate şi obstacolelor din carieră — şi oricăror probleme apărute între timp. Dar acum treceţi prin menopauză, ceea ce vă surprinde, într-adevăr.

Nu începeţi prin a vă dori să aveţi din nou 21 de ani! Lucrarea de faţă vă vine în ajutor cu informaţii complete şi sfaturi pline de compasiune. În acest ghid veţi găsi:

Sfaturi extraordinare pentru a vă pune în ordine sentimentele legate de menopauză.

Explicaţii uşor de înţeles legate de ceea ce se întâmplă cu organismul în timpul menopauzei.

Sfaturi uşor de urmat pentru menţinerea unei imagini de sine sănătoase.

Ultimele noutăţi legate de terapia de substituţie hormonală.

Informaţii inestimabile legate de remediile naturale pentru menopauză — inclusiv soia, plante medicinale şi alte preparate naturiste.

Maureen Miller Pelletier, este medic specializat în obstetrică-ginecologie, cu supraspecializare în menopauză, SPM şi durere pelvină. Este licenţiată a Universităţii Tufts şi a efectuat rezidenţiatul la Universitatea din Cincinnati.

Deborah S. Romaine a contribuit la editarea a peste zece cărţi, inclusiv câteva din colecţia The Complete Idiot’s Guide. Deţine un masterat în limba engleză şi scriere creativă, obţinut la Universitatea din Washington.

Maureen Miller Pelletier, de profesie medic, este licenţiată în obstetrică-ginecologie şi a practicat ginecologia cu specializare în menopauză, sindrom premenstrual (SPM) şi durere pelvină, în Cincinnati, Ohio, şi în partea de nord a statului Kentucky. A absolvit Facultatea de Medicină a Universităţii Tufts şi a efectuat rezidenţiatul la Universitatea din Cincinnati. S-a specializat, de asemenea, în cadrul Institutului pentru Minte-Trup de la Harvard; a urmat cursurile de medicină integrativă ale Universităţii din Arizona; a absolvit programul de acupunctură medicală al Universităţii California din Los Angeles. Practică medicina integrativă la Centrul de Medicină şi Sănătate Integrativă TriHealth din Cincinnati. A creat clasele de management integrativ al schimbărilor determinate de menopauză şi pe cele de management
al durerii pelvine cronice.

Fiind desemnată medic examinator în aviaţie de către Administraţia Federală a Aviaţiei, dr. Pelletier este pilot autorizat şi îi place să zboare. Printre alte hobby-uri se numără înotul, dansul şi petrecerea timpului împreună cu soţul şi fiicele ei.

Deborah S. Romaine scrie cărţi de ficţiune şi nonficţiune pe o gamă largă de subiecte. A scris, a colaborat sau a contribuit la editarea a peste zece cărţi, inclusiv câteva titluri din seria The Complete Idiot’s Guide, cel mai recent fiind Kama Sutra (scris în colaborare cu dr. Johanina Wikoff) apărută şi la Editura Curtea Veche, 2006. Doamna Romaine deţine un masterat în limba engleză şi scriere creativă obţinut la Universitatea din Washington. Îi place să-şi împărtăşească dragostea pentru scris prin programe de lectură şi scriere creativă, pe care le organizează pentru pensionari şi pentru rezidenţii centrelor de sănătate. Doamna Romaine trăieşte în Pacific Northwest împreună cu soţul şi cei doi copii ai lor.

Informații suplimentare

Pagini

368

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Menopauza”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *