Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 510 013

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor si produselor LIBRARIILE RALU

Pentru noi, avand in vedere relatia speciala cu Dvs., este deosebit de important sa asiguram protectia datelor cu caracter personal pe care ni le furnizati. In aceiasi masura Confidentialitatea datelor Dvs. cu caracter personal este extrem de importanta pentru noi.

CINE SUNTEM?

LIBRARIILE RALU este o societate organizata si care functioneaza in conformitate cu legile din Romania, cu sediul in Brasov,Str. Johann Gott Nr.6, inregistrata la Registrul Comertului Brasov sub nr. J08/3291/1992, avand CUI RO3446444

CE DATE PRELUCRAM?

In vederea livrarii bunurilor, confirmarii Comenzii, informarii Dvs. privind stadiul Comenzii, oferirii de raspunsuri la reclamatiile plasate, evaluarii bunurilor si serviciilor oferite, precum si a exercitarii unor activitati comerciale, de promovare a bunurilor si serviciilor, de echipamente large format si materiale pentru piata grafica si tehnica, sunteti de acord sa ne incredintati urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de e-mail, adresa de ip, numar de telefon. Va rugam sa nu ne furnizati alte date cu caracter personal decat cele strict necesare scopului precizat in aceasta politica.

CARE ESTE SCOPUL SI TEMEIUL JURIDIC AL PRELUCRARII?

Datele cu caracter personal furnizate cu consimtamantul Dvs. sunt si vor fi colectate si prelucrate de noi exclusiv in scopurile pe care le vom prezenta in cele ce urmeaza.
Mentionam faptul ca prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza in temeiul consimtamantului Dvs. in acest sens (art. 6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protectia Datelor, numit in cele ce urmeaza Regulament/ul.
Situatiile in care LIBRARIILE RALU va colecta si prelucra datele Dvs. cu caracter personal si scopurile in vederea carora aceste date vor fi prelucrate, sunt urmatoarele:

1. Solicitare oferta pe site-ul www.librariileralu.ro
Colectarea datelor cu caracter personal in acest caz are scopul principal crearea unor oferte comerciale personalizate in urma cererilor inregistrate pe www.librariileralu.ro Totodata, unele din aceste date (nume, adresa e-mail, numar telefon, companie) sunt necesare pentru o buna comunicare intre societatea noastra si Dvs., in calitate de client, precum si pentru transmiterea catre Dvs. a ofertelor promotionale, in mod ocazional.
De asemenea, in timpul utilizarii platformei www.librariileralu.ro , sunt colectate de catre societatea noastra date referitoare la istoricul de cautarilor Dvs., respectiv: articole citite, produse audio-video vizualizate etc. Totodata, cu ajutorul unor coduri de tracking instalate pe platforma noastra de la diversi furnizori de servicii de analize si statistici, sunt colectate date precum adresa de ip, durata de utilizare a paginii, paginile vizitate.
Toate aceste informatii colectate au ca scop exclusiv, sa optimizam si imbunatatim functionarea platformei noastre, astfel incat sa va oferim o experienta cat mai placuta cu ocazia utilizarii acesteia.

2. Inscriere la evenimente (gratuite sau contra-cost);
Scopul prelucrarii datelor Dvs. cu caracter personal in cazul inscrierii la evenimentele organizate de LIBRARIILE RALU consta in transmiterea informatiilor de acces la eveniment, permiterea accesului la eveniment, pe baza datelor inregistrate, comunicarea de informatii legate de eveniment, informarea cu privire la evenimente asemanatoare cu cel la care v-ati inscris, organizate pe viitor;

3. Abonare la Newsletter;
Scopul de prelucrare datelor cu caracter personal in acest caz este acela de a va informa despre noutatile, produsele noastre, evenimentele organizate de noi si oferte speciale;

CINE ARE ACCES LA DATELE DVS.?

Va aducem la cunostinta ca, pentru functionarea eficienta a platformei, utilizam diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane imputernicite de operator”), carora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate de la Dvs., cu mentiunea expresa ca vom apela doar la persoane imputernicite care ofera garantii suficiente pentru punerea in aplicare a unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, astfel incat prelucrarea sa respecte cerintele prevazute in Regulament si sa asigure protectia drepturilor Dvs. Categoriile de servicii pentru care colaboram cu furnizorii mai sus mentionati si datele cu caracter personal transferate acestora sunt urmatoarele:

1. Servicii SMTP (comunicare email) – adresa de e-mail;

2. Servicii newsletter – adresa de e-mail, nume, prenume, numar de telefon;

3. Servicii de facturare – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;

4. Servicii de curierat/posta – nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, adresa;

5. Servicii de trimite SMS – numarul de telefon;

6. Servicii de comentarii – nume, prenume, e-mail;

7. Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresa, date firma;

8. Servicii juridice – nume, prenume, adresa, date firma;

CAT TIMP SUNT STOCATE DATELE DVS.?

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate pe perioada derularii relatiilor contractuale cu Dvs., precum si ulterior, pentru o durata rezonabila, care nu poate fi mai scurta decat termenul general de prescriptie.

CARE SUNT DREPTURILE DVS.?

In calitate de persoana vizata, aveti urmatoarele drepturi:

– dreptul de acces la date – aveti dreptul de a obtine din partea LIBRARIILE RALU o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc, precum si acces la datele respective; totodata, puteti obtine o copie a datelor cu caracter personal furnizate societatii noastre si care fac obiectul prelucrarii; pentru orice alte copii solicitate de Dvs.;

– dreptul la rectificare – aveti dreptul de a obtine rectificarea de catre LIBRARIILE RALU a datelor cu caracter personal inexacte, precum si dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete;LIBRARIILE RALU va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice rectificare a acestora, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acesti destinatari, daca veti solicita acest lucru;

– dreptul la stergerea datelor – aveti dreptul de a obtine din partea LIBRARIILE RALU stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, iar LIBRARIILE RALU are obligatia de a sterge datele respective, atunci cand: (i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; (ii) va retrageti consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; (iii) va opuneti prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea; (iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; (v) datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale ce revine LIBRARIILE RALU in temeiul dreptului Uniunii sau al legislatiei romane; LIBRARIILE RALU va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice stergere a acestora, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acesti destinatari, daca veti solicita acest lucru;

– dreptul la restrictionarea prelucrarii – aveti dreptul de a obtine din parteaLIBRARIILE RALU restrictionarea prelucrarii in cazul in care va aflati intr-unul din urmatoarele cazuri:

(i) contestati exactitatea datelor, pentru perioada care ii permite LIBRARIILE RALU sa verifice exactitatea datelor;

(ii) prelucrarea este ilegala, iar Dvs. va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;

(iii) LIBRARIILE RALU nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar Dvs. le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; sau

(iv) v-ati opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale LIBRARIILE RALU prevaleaza asupra drepturilor Dvs.; LIBRARIILE RALU va comunica fiecarui destinatar caruia i-au fost divulgate datele cu caracter personal orice restrictionare a prelucrarii, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate si va va informa cu privire la acesti destinatari, daca veti solicita acest lucru;

– dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul de a primi datele Dvs. cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate catre LIBRARIILE RALU , intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si de a transmite aceste date altui operator, in anumite conditii; in exercitarea acestui drept, aveti dreptul ca datele cu caracter personal sa fie transmise direct de la LIBRARIILE RALU la alt operator atunci cand acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;

– dreptul la opozitie – aveti dreptul de a va opune, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, in orice moment, prelucrarii datelor Dvs. cu caracter personal, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii;

– dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri;

– dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

– dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal efectuate de LIBRARIILE RALU pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

CUM AVETI ACCES LA DATELE DVS.?

Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ati transmis, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor pe care le aveti, astfel cum sunt acestea mentionate in cadrul sectiunii anterioare, ne puteti contacta la adresa: Str. Johan Gott Nr.6, Brasov .

LIBRARIILE RALU va va furniza informatiile solicitate in format electronic atunci cand este posibil, cu exceptia cazului in care solicitati un alt format.

Informatiile furnizate, precum si orice comunicare si masuri luate in exercitarea de catre Dvs. a drepturilor de mai sus sunt oferite de LIBRARIILE RALU gratuit. Cu toate acestea, in cazul in care cererile formulate de Dvs. sunt nefondate sau excesive, in special din cauza caracterului lor repetitiv, LIBRARIILE RALU poate:

(i) fie sa perceapa o taxa, tinand cont de costurile administrative pentru furnizarea informatiilor sau a comunicarii sau pentru luarea masurilor solicitate;

Phone: 0268 510 013
Fax: office@librariileralu.ro
Address: Brasov
Str. Muresenilor nr. 12

Magazinul nostru online percepe urmatoarele taxe de livrare a coletelor: POSTA ROMANA - 12.00 lei pentru o valoare mai mica de 150.00 lei Comanda in suma de peste 150.00 beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. URGENT CARGUS- 19.00 lei pentru o valoare mai mica de 200.00 lei Comanda in suma de peste 200.00 lei beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. Refuză