Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Activarea codului secret al mintii

25.00 lei

Revelarea codului secret al minţii; Călătoria minţii către pacea lăuntrică.

Stoc epuizat

SKU: 9786066390088 Categorie: Etichetă: Product ID: 6126

Descriere

Ce-ar fi dacă ai putea, asemenea unui diamant forjat prin căldură şi presiune, să transformi fiecare experienţă dureroasă, înfricoşătoare şi stresantă din viaţa ta, într-una care să-ţi aducă în viaţă semnificaţie, curaj şi inspiraţie? Dar dacă ţi s-ar oferi instrumentele care-ţi dau posibilitatea să extragi şi să materializezi adevărata putere pe care o ai în interior – puterea de a străluci? Eşti gata să descoperi calea către pace?

În această carte fascinantă, dr. Darren Weissman prezintă o înţelepciune spirituală străveche, completată cu o înţelegere modernă a relaţiei pe care o are mintea cu organismul şi comportamentul uman – lucru ce are implicaţii nu doar pentru sănătatea noastră, dar şi pentru bunăstarea întregii planete. Veţi afla cum să folosiţi Tehnica LifeLine – o filozofie şi o tehnică prin care este trezit potenţialul infinit de vindecare şi de întregire – şi despre experienţele a numeroşi oameni, a căror viaţă a fost schimbată pentru totdeauna, datorită ei.

Vizionarii conştienţi au declarat, cu mai bine de patruzeci de ani în urmă, că drumul ce duce la pace este pavat cu puterea iubirii. Cartea dr. Weissman vă oferă paşii pe care îi puteţi folosi pentru a învăţa să păşiţi pe acel drum şi vă va ajuta să înţelegeţi de ce imperativul vostru moral este să alegeţi iubirea, în locul fricii.

Dr. Darren R. Weissman, autorul cărţii Puterea Iubirii şi Recunoştinţei Infinite [publicată de Editura For You], este creatorul Tehnicii LifeLine, un sistem holistic avansat, care descoperă, eliberează şi interpretează cauza-rădăcină a simptomelor fizice şi a stresului – emoţiile încătuşate în mintea subconştientă. Misiunea lui este de a crea pacea în lume, prin pacea lăuntrică. Darren este un conferenţiar de renume mondial, care a ajutat mii de oameni să se trezească şi să-şi conştientizeze potenţialul infinit şi Puterea Iubirii şi Recunoştinţei Infinite.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Activarea codului secret al mintii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *