Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Alegerea Accepta cu bucurie posibilul

45.00 lei

La 16 ani, Edith Eger a fost trimisa la Auschwitz. La cateva ore dupa ce parintii i-au fost gazati, ofiterul nazist dr. Josef Mengele a fortat-o pe Edie sa danseze, si a lasat-o in viata ca sa-l distreze. Edie a fost scoasa dintr-o gramada de cadavre de catre soldatii americani care au eliberat lagarele in 1945.

A petrecut decenii chinuita de flashback-uri si vina supravietuitorului, hotarata sa taca si sa se ascunda de trecut. La 35 de ani de la incheierea razboiului, s-a intors la Auschwitz si a reusit in sfarsit sa se vindece si sa ierte singura persoana pe care nu o putea ierta – pe sine. Edie impleteste remarcabila sa calatorie cu povestile impresionante ale celor pe care i-a ajutat sa se vindece. Exploreaza modul in care putem fi incarcerati in propria minte si ne arata cum sa ne eliberam.

Alegerea este o carte care va schimba vieti si va oferi alinare multor generatii de cititori. Alegerea ne aminteste cum arata curajul in vremuri dificile si ne spune ca avem cu totii darul de a cantari ce am pierdut si ce ne-a ramas.

Oprah Un memoir minunat, care aminteste de Anne Frank si Viktor Frankl. Dar este mai mult decat o carte – este o opera de arta. M-a impresionat si mi-a indus acea stare de gratie pe care o ai cand asculti o sonata de Mozart, un sonet de Elizabeth Barrett Browning sau privesti tavanul Capelei Sixtine. Adam Grant, psiholog si scriitor Un memoir tulburator despre supravietuirea la Auschwitz… Nu-mi pot imagina un mesaj mai important pentru contemporani. The New York Times Book Review Viata lui Edith Eger ne arata puterea de a trece prin cele mai cumplite orori si de a pune acea suferinta in slujba celorlalti. A gasit adevarata libertate si iertare si ne arata ca putem face la fel. Desmond Tutu, laureat al Premiul Nobel pentru Pace

SKU: 9786069782682 Categorie: Etichetă: Product ID: 19969

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Alegerea Accepta cu bucurie posibilul”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *