Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Atlasul frumuseții. Femeile lumii in 500 de portrete de Mihaela Noroc

95.00 lei 80.75 lei

„În carte sunt multe imagini și povești care n-au apărut niciodată online. Sunt bucuroasă că ediția românească publicată de Humanitas nu va fi o simplă traducere a celei din limba engleză. Am adăugat imagini noi, am creat o nouă copertă și sper că albumul va avea la fel de mult succes acasă, pe cât a avut și peste hotare.“ (Mihaela Noroc)

Disponibil pentru precomandă

SKU: 9789735059149 Categorii: , , Etichetă: Product ID: 8098

Descriere

Mihaela Noroc a călătorit în peste 50 de țări, fotografiind femei din toate mediile sociale. Demersul tinerei românce a devenit faimos în întreaga lume și s-a transformat într-o carte de succes publicată în mai multe limbi. Această colecție impresionantă de portrete și povești e o pledoarie pentru demnitate, diversitate, autenticitate și mai ales pentru puterea de a accepta și descoperi frumusețea din noi și din ceilalți.

„În carte sunt multe imagini și povești care n-au apărut niciodată online. Atlasul Frumuseții. Femeile lumii în 500 de portrete nu e varianta tipărită a paginii de facebook, ci mult mai mult decât atât. Sunt bucuroasă că ediția românească publicată de Humanitas nu va fi o simplă traducere a celei din limba engleză. Am adăugat câteva imagini noi, am lucrat la texte, am creat o nouă copertă și sper că albumul va avea la fel de mult succes acasă, pe cât a avut și peste hotare.“ (Mihaela Noroc)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Atlasul frumuseții. Femeile lumii in 500 de portrete de Mihaela Noroc”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *