Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Bucură-te de o stare de sănătate perfectă cultivând iubirea de sine

45.00 lei 40.50 lei

Gândurile şi alimentele – Dieta Supremă

Decenii Ia rând, autoarea de bestselleruri Louise Hay a transformat viaţa oamenilor învăţându-i cum să se elibereze de convingerile lor limitatoare. Acum, în acest tur de forţă, Louise face echipă cu cele două experte pe care le consultă frecvent, una în domeniul sănătăţii naturiste şi cealaltă în domeniul nutriţiei, Ahlea Khadro şi Heather Dane, pentru a-ţi revela marele secret al stării ei de sănătate, de fericire şi de longevitate: trăirea unei vieţi bogate în substanţe nutritive.
Spre deosebire de alte cărţi despre sănătate pe care le-ai mai citit, cartea de faţă transcende
opiniile personale, trendurile şi dogmele, prezentându-ţi într-o manieră cât se poate de delicată un sistem simplu, dar profund, prin care îţi poţi vindeca organismul, mintea şi spiritul, prin schimbarea felului în care gândeşti. Louise, Ahlea şi Heather te vor învăţa cum să îţi optimizezi la maximum starea de sănătate, starea de spirit şi nivelul energetic.
Citind cartea Bucură-te de o stare de sănătate perfectă cultivând iubirea de sine vei afla:
– Secretele pe care le-a aplicat Louise de-a lungul anilor pentru a da o eficacitate maximă afirmaţiilor repetate, fapt care te va ajuta să îţi aliniezi corpul cu mintea;
– Vei descoperi ce înseamnă de fapt nutriţia şi cum să transcenzi confuzia care domneşte la ora actuală în legătură cu dietele cele mai adecvate;
– Vei învăţa să asculţi poveştile pe care ţi Ie spune corpul;
– Vei afla tehnici de prelungire a longevităţii, de amplificare a vitalităţii, de îmbunătăţire a stării de spirit, de aprofundare a intuiţiei şi de satisfacere a nevoilor unice de vindecare ale corpului tău, de-a lungul fiecărei etape de viaţă.

Stoc epuizat

SKU: 978-606-8420-81-3 Categorie: Etichete: , , Product ID: 16702

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bucură-te de o stare de sănătate perfectă cultivând iubirea de sine”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *