fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Bucuria de a avea totul

22.00 lei

Bucuria de a avea totul vă va ajuta să vă vedeţi într-o lumină mai bună, să vă urmaţi visurile şi, fireşte, să le concretizaţi.

SKU: 978-606-588-248-5 Categorii: , Etichetă: Product ID: 2299

Descriere

Ţintiţi cât mai sus, spre o carieră excepţională, un partener perfect şi orice altceva v-aţi dorit vreodată (chiar dacă vă este teamă că nu aveţi ce trebuie pentru asta)

O femeie dinamică, mamă a patru copii şi coordonatoare a unora dintre cele mai populare publicaţii americane — precum Glamour, Cosmopolitan, US Weekly şi Star —, Bonnie Fuller a avut, până de curând, o viaţă absolut obişnuită. Autoarea mărturiseşte, în premieră şi cu o candoare uimitoare, cum a reuşit s-o lase în urmă pe tânăra timidă şi fricoasă din ea, ajungând să ducă viaţa fabuloasă la care a visat dintotdeauna.
În cartea Bucuria de a avea totul, autoarea propune o viziune revoluţionară: cheia către fericire nu înseamnă să ai o viaţă echilibrată, ci să excelezi în toate ariile ei: carieră, dragoste şi familie. Nu trebuie să te mulţumeşti cu succese pe un singur plan, pentru că, în mod sigur, le poţi armoniza pe toate. Bonnie Fuller te îndeamnă să perseverezi şi să-ţi împlineşti fiecare dorinţă de natură personală sau profesională — şi asta fără să te cramponezi de gândul că faptul în sine e irealizabil.
Dând exemple din viaţa ei, autoarea descrie neobişnuitele metode prin care a reuşit să împace, în mod fericit, familia cu serviciul. Pragmatică şi punctuală, Fuller îşi învaţă cititorii să transforme aspectele negative într-unele pozitive, să privească dincolo de  momentele haotice şi să fie în permanenţă receptivi la necunoscut.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bucuria de a avea totul”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *