Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Calatorii in afara corpului

27.00 lei

Robert A. Monroe (1915 – 1995) a fost un pionier în explorarea experienţelor în afara corpului, iar CĂLĂTORII ÎN AFARA CORPULUI, prima sa carte, a devenit indiscutabil clasică în domeniu. Monroe a început să cerceteze şi să facă experimente legate de formele extinse ale conştiinţei umane, pe care le trăia el însuşi.

SKU: 9789737978899 Categorie: Etichetă: Product ID: 6170

Descriere

Călătorii în afara corpului este o carte extraordinară, în care Monroe a înregistrat, cu obiectivitatea unui reporter, trăirile şi experimentele făcute de el însuşi. Aceste relatări ale experienţelor sale în afara corpului – trăite în stări dincolo de spaţiu, timp şi moarte – au adus mângâiere nenumăraţilor oameni care au trăit asemenea stări. Ele au atras atenţia cercetătorilor academici, medicilor, inginerilor şi multor alţi specialişti. Monroe şi un grup de cercetători au lucrat asupra unor metode de a induce şi de a controla anumite forme de conştiinţă, iar rezultatele au dus la dezvoltarea unei tehnologii de ghidare audio uşor de folosit, cunoscută ca sincronizare hemisferică, sau Hemi Sync®. În anul 1974, grupul de cercetători a devenit Institutul Monroe. Un an mai târziu, Monroe a obţinut primul dintre cele trei patente pentru metoda Hemi-Sync® de a modifica starea creierului, prin sunet.

„Experienţele lui Robert Monroe sunt probabil mai fascinante decât ale oricărei persoane a timpului nostru, cu excepţia lui Carlos Castaneda…”
– Joseph Chilton Pearce, Magical Child

„Relatările lui Monroe despre călătoriile sale – CĂLĂTORII ÎN AFARA CORPULUI – în care găseşti la un loc spiriduşi şi oameni morţi, sex astral, călătorii înfricoşătoare în alte dimensiuni tulburătoare pentru spirit, dar şi indicaţii practice despre cum să ieşi din corpul tău – toate relatate cu un umor plin de ironie – au devenit rapid un fenomen de senzaţie, odată cu publicarea acestei cărţi. Indiferent de explicaţiile lor „reale”, călătoriile lui Monroe reprezintă o lectură splendidă.”
– Michael Hutchinson, Megabrain

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Calatorii in afara corpului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *