Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Evoluţia sufletului

30.00 lei

– vindecarea spirituală prin explorarea vieților anterioare

Odată cu actuala tranziţie către un nou ciclu de ani, există o redeşteptare spirituală profundă în rândul unui important segment, în creştere, al populaţiei din America de Nord şi Europa. Acest fapt este deosebit de important pentru că include persoane bine educate şi citite, aflate în poziţii sociale şi profesionale din care este posibil să influenţeze principalele idei şi tendinţe culturale. În cadrul acestui grup, câteva sisteme distincte de credinţe sunt modelate în unele noi şi complexe, bazate pe perspective mistice care diferă în mod remarcabil de dogmele religioase, atât de familiare publicului larg.
Cartea Lindei Backman, Evoluţia sufletului, dezvăluie aspectele esenţiale ale formei şi naturii modernizării spirituale ce are loc în epoca noastră.
Dr. Backman începe prin a ne invita să ne reamintim că suntem toţi suflete încarnate care au intrat în viaţă cu un anume scop şi cu un plan al vieţii, care au rolul de a fi „harta” noastră călăuzitoare. Ea ne prezintă cine şi ce sunt cu adevărat îndrumătorii noştri spirituali, arătând că ei se află printre cele mai organizate inteligenţe, familiarizaţi cu drumul nostru spiritual, furnizând sprijin necondiţionat şi angajat pentru îndrumarea şi consolidarea matricei în continuă creştere a sufletului nostru.

Stoc epuizat

SKU: 978-606-639-231-0 Categorie: Etichetă: Product ID: 17811

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Evoluţia sufletului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *