Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

CÂMPUL. Căutarea forţei secrete a Universului

28.00 lei 25.20 lei

Stoc epuizat

SKU: 978-606-8080-01-7 Categorie: Etichetă: Product ID: 2026

Descriere

CÂMPUL. Căutarea forţei secrete a Universului]  Câmpul este explorarea ştiinţifică a spiritualităţii ce oferă o punte de legătură între ştiinţă şi suflet din care reiese o imagine uluitoare a unui univers interconectat şi a unei teorii care dă sens şi explică fenomenele supranaturale.

Ştiinţa a început de curând să dovedească ceea ce miturile şi religiile străvechi au susţinut dintotdeauna: că s-ar putea să existe o forţă vitală.
Lynne McTaggart, neobosită jurnalistă de investigaţii, ne dezvăluie o paradigmă biologică radical nouă – la nivelul nostru cel mai de bază, mintea şi trupul omenesc nu sunt distincte şi separate de mediul lor, ci constituie un „pachet” de putere pulsatorie care interacţionează constant cu această vastă mare de energie.
Câmpul este o poveste ştiinţifică „poliţistă”, de înaltă ţinută şi uşor de citit, care ne oferă o imagine uluitoare a unui univers interconectat şi a unei teorii ştiinţifice care dă sens şi explică fenomenele supranaturale. Originală, bine documentată şi bazată pe cercetări şi surse deosebite, Câmpul este o carte a speranţei şi a inspiraţiei pentru lumea de astăzi.

„Această carte importantă dezvoltă imaginaţia… Suntem în pragul unei noi revoluţii în modul nostru de a înţelege universul.”
– Arthur C. Clarke

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CÂMPUL. Căutarea forţei secrete a Universului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *