Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Cele 5 nivele ale atasamentului

25.00 lei 20.00 lei

În această carte autorul explică modul în care ceea ce credem devine intim conectat la identitatea noastră, sau identitatea care credem ca suntem.

Stoc epuizat

SKU: 978-606-8460-13-0 Categorii: , Etichetă: Product ID: 2367

Descriere

Această credinta despre ceea ce este adevărul, la rândul său crează toate răspunsurile emotionale ulterioare.
Pot crea cea mai frumoasa relatie cu mine însumi sau una devastatoare. Singura persoana care poate controla visul meu personal sunt eu însumi.

Ne este mai usor sa îi atribuim unui lucru exterior putere decât sa vedem ca noi suntem puterea care aduce acel lucru în viata noastra. Noi suntem responsabili pentru noi însine si pentru realitatea noastra. Noi suntem creatorii visului pe care îl traim.

…un simplu nu spus în minte ne poate opri sa actionam, fapt care arata cât de puternice sunt aceste acorduri: le folosim pentru controlul capacitatii de a actiona.

Cartea Cele cinci nivele ale atasamentului constituie o suma de repere cu scopul de a întelege modul cum ne atasam de punctul nostru de vedere, dar si de a ne deschide catre noi posibilitati. Pe masura ce gradul de atasament creste, întrebarea „cine sunt eu” devine „ce stiu eu”.

Atasamentele actioneaza asemeni ochelarilor de cal, ne limiteaza câmpul vizual si ne impun o anumita directie în viata. Cu cât este mai mare nivelul atasamentului, cu atât mai putin putem vedea.

Având constiinta atasamentului nostru fata de o credinta sau o idee, redobândim ceva foarte important, si anume capacitatea de a alege, de a spune „da” sau „nu” în fiecare situatie. Adevarata libertate individuala înseamna sa fim capabili sa alegem între „da” si „nu” pe deplin constienti de ceea ce vrem si de ceea ce nu vrem, în loc sa permitem cunoasterii sa ne controleze si sa ne dicteze în fiecare moment cine ar trebui sa fim. Adevarata libertate este aceea de a alege; ea reprezinta liberul arbitru. Avem toate acordurile despre cum alegem să ne trăim viata si ceea ce credem că adevărurile noastre personale sunt. Dar ceea ce am putea să nu realizăm este faptul că fiecare dintre aceste acorduri reprezintă un atasament.

În această lucrare revolutionară, Ruiz defineste fiecare dintre cele cinci niveluri de atasare si ne invită să revendicăm adevărata noastră libertate de a deveni constienti de structurile credintei noastre, realizând că acestea există numai prin acordurile noastre.

Întelepciunea toltecă pentru lumea modernă este prezentată de autor într-un limbaj clar, accesibil continuând cu succes seria începută de Don Miguel Ruiz cu cartea „Cele patru legaminte”

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cele 5 nivele ale atasamentului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *