fbpx
Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Citirea in palma. De la incepator la profesionist in 24 de ore

32.00 lei

Cartea este structurata in 24 de ore de studiu, dupa fiecare ora, acordati-va timp pentru a va insusi cunostintele capatate si raspundeti si la chestionarul aferent fiecarei lectii. In acest fel, puteti deveni un chiromant foarte serios in mai putin de o luna!

SKU: 978-606-93204-4-0 Categorie: Etichetă: Product ID: 2953

Descriere

Desi citirea in palma este la fel de veche precum civilizatia insasi, ea a fost pusa in umbra de mituri, idoli si superstitii, mai mult decat orice alt subiect existent pe fata pamantului.
Mastenirea chirormantiei (care inseamna a prezice viitorul pe baza liniilor palmei sau pe baza oricaror semne naturale) a umbrit potentialul chiromantiei ca si mijloc de autodezvoltare. Ideea ca soarta unei persoane este deja stabilita reprezinta mostenirea unei viziuni medievale. O viziune care subestima simtul responsabilitatii individuale si diminueaza puterea pe care oamenii o au asupra propriei vieti.

Prin intermediul acestei carti veti dobandi un set de principii clare, ce va vor permite sa dezvoltati o tehnica de chiromantie care este foarte puternica dar totusi simplu de practicat. Veti invata un nou limbaj al mainii, eliberat de referinta la soarta, stele si noroc; un lexicon de chiromantie care exprima in mod corect calitatea fiecarei trasaturi a palmei. Daca alte carti nu v-au lamurit, nu va faceti griji, aceasta carte va lumina. Absolut toata lumea poate invata sa fie chiromant, fara niciun fel de cunostinte anterioare.

Sa lamurim cateva lucruri. Liniile palmei nu sunt fixe. Se modifica de-a lungul timpului (iar liniile minore se schimba intr-un timp foarte scurt). Este de la sine inteles ca, daca veti face predictii pe baza liniilor palmei, nu veti obtine rezultate precise. Nimeni nu va poate prezice viitorul doar uitandu-se la mana voastra.

Fiecare dintre noi este unic si acest lucru este aratat prin niste semne neobisnuite in palma. Fiecare mana este diferita (chiar si in cazul gemenilor identici). In totdeauna sa cautati semnele care definesc o persoana.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Citirea in palma. De la incepator la profesionist in 24 de ore”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *