Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

CORTICOTERAPIA IN PRACTICA MEDICALA

71.90 lei

Lucrarea reprezinta o sinteza a utilizarii corticoterapiei in practica medicala, structurata pe specialitati medicale.
Volumul nu are un caracter descriptiv, ci mai degraba unul ilustrativ, cu sansa ca cititorul sa acceseze cu usurinta datele actuale ale practicii medicale la nivel mondial in acest domeniu.
Prezentarea pe specialitati medicale a pornit de la interesul practic pe care aceasta il implica.
Utilizarea graficelor- sinteza permite orientari practice ce rezulta din continutul graficelor, nu numai din concluzii. Modul de ilustrare tehnica sugereaza elemente generale de orientare si caracterul concis al unei problematici de mare complexitate care, indiferent de specialitate, include in ea intreaga practica medicala.
Contributia liderilor din domeniile medicale din Romania implicati in sistemul de invatamant si in elaborarea ghidurilor de practica a condus la realizarea acestui volum util medicului, indiferent de specialitate, acesta putandu-se orienta mai usor pe baza indexului.
Cartea nu este un tratat, nu este nici o monografie, ci este o elaborare particulara a modului de aplicare a corticoterapiei in practica clinica, o sinteza care permite intelegerea integrativa a aplicarii corticoterapiei in practica medicala din orice specialitate.

SKU: 9789739397735 Categorii: , Etichetă: Product ID: 13452

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „CORTICOTERAPIA IN PRACTICA MEDICALA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *