Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

De la lacrimi la triumf

35.00 lei

– călătoria spirituală de la suferinţă la iluminare

Marianne Williamson susţine că dorinţa noastră de a evita durerea este, de fapt, în detrimentul vieţii noastre, deconectându-ne de cele mai profunde emoţii şi împiedicând adevărata vindecare şi transcendenţă spirituală.
În cartea De la lacrimi la triumf ea susţine că noi, colectiv si individual, ne învăţăm să evităm durerea si, prin aceasta, neglijăm lucrarea spirituală a vindecării. în loc să ne permitem să ne îmbrăţişăm răul, îl amorţim, îl tratăm cu medicamente, îl respingem şi ne redirecţionăm atenţia, astfel încât să nu ne confruntăm cu el. Refuzând să ne recunoaştem suferinţa, o prelungim
– şi ratăm astfel ocazia unei înţelepciuni profunde, limitându-ne în consecinţă creşterea personală şi oportunitatea de iluminare. Congelaţi prin negare, rămânem în picioare… Dar cu ce cost?!
Scrisă cu o compasiune caldă şi o înţelepciune profundă, cartea De la lacrimi la triumf ne oferă o cale puternică spre ieşirea din durere, către conştientizarea profundă a sentimentelor proprii, a vieţii şi a adevăratului Sine.
SKU: 978-606-639-213-6 Categorie: Etichetă: Product ID: 17588

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „De la lacrimi la triumf”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *