Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 510 013

Dezintoxicarea – Magia vindecarii

25.00 lei

Autorii propun o imagine de ansamblu a conceptului de sănătate, dar şi posibilitatea unor soluţii concrete pentru redobândirea sănătăţii biologice.

Cod Produs: 978-606-592-104-7 Categorii: , Etichete: , Product ID: 2141

Descriere

Din punctul de vedere al ştiinţelor moderne se consideră că sănătatea are multiple faţete: biologică, intelectuală, emoţională, decizională, socială, spirituală, holistică. Desigur, fiecare concept în parte şi toate la un loc contribuie la starea de sănătate a persoanei.

Discutând despre „inteligenţa materiei” (Dumitru Constantin), trebuie să menţionăm şi „inteligenţa biologică”, pe care autorii o menţionează. Corpul fizic poate fi hrănit sau distrus, intoxicat. Totuşi, starea de sănătate se datorează cel mai mult sistemului limbic, cel care guvernează starea emoţională. Sănătatea emoţională asigură un echilibru dinamic între emoţii şi sentimente, astfel încât fiecare dintre noi să putem răspunde pozitiv la orice „provocare”.

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dezintoxicarea – Magia vindecarii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Magazinul nostru online percepe urmatoarele taxe de livrare a coletelor: POSTA ROMANA - 13.00 lei pentru o valoare mai mica de 150.00 lei Comanda in suma de peste 150.00 beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. DPD Curier - 19.90 lei pentru o valoare mai mica de 200.00 lei Comanda in suma de peste 200.00 lei beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. Refuză