Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Drumul spre Acasă

25.00 lei

– o parabolă Kyron – Povestea lui Michael Thomas şi a celor şapte îngeri

Această parabolă fascinantă spune povestea lui Michael Thomas, un om aparent obişnuit, care s-a născut în Minnesota şi care acum lucrează în Los Angeles. El reprezintă simbolul american de normalitate – şi de nemulţumire. După ce are un accident care aproape îl omoară, Michael e vizitat de un înger înţelept, care îl întreabă ce anume vrea el, cu adevărat, de la viaţă. Michael răspunde că, de fapt, el vrea să meargă… ACASĂ!
Pentru a ajunge la destinaţia lui finală, Michael trebuie să treacă mai întâi printr-o serie de aventuri şi de încercări,
într-un ţinut uluitor, plin de fiinţe angelice, de învăţători înţelepţi şi chiar de entităţi sinistre. Căutarea lui Michael este una emoţională, distractivă şi care inspiră veneraţie – o călătorie pe care nu prea şi-ar fi putut-o imagina.
Călătoriţi cu Michael Thomas în drumul său metafizic spre Acasă… este o călătorie minunată, memorabilă, care va rămâne cu voi, pentru totdeauna!
CINE ESTE KRYON?
Kryon este o entitate blândă şi iubitoare, care se află în prezent pe Pământ, pentru a ne ajuta să trecem în energia înaltă a ceea ce noi numim „noua noastră eră”. Cuvintele lui Kryon au schimbat vieţi şi au adus iubire şi lumină, în unele dintre cele mai întunecate locuri din fiinţa noastră lăuntrică. Povestea din DRUMUL SPRE ACASĂ a fost inspirată de Kryon şi scrisă de Lee Carroll.
SKU: 978-973-1701-95-0 Categorie: Etichetă: Product ID: 17785

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Drumul spre Acasă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *