Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 510 013

Dumitru Constantin-Dulcan. Un promotor al noii spiritualitati

50.00 lei

În tot ceea ce suntem și în ceea ce gândim este mereu vie o istorie trecută.

Cod Produs: 978-606-8699-11-0 Categorie: Etichetă: Product ID: 2370

Descriere

Privind retrospectiv, am convingerea că toți venim pe lume cu un rost de îndeplinit, cu un sens precis în funcționalitatea Universului. Este motivul pentru care suntem dotați cu o anumită zestre nativă și ne naștem în locul și în condițiile adecvate drumului pe care îl avem de străbătut în efemera noastră existență.

În căutarea propriului Sine, am înțeles că avem cu toții o sorginte spirituală, că facem parte integrantă din Marele Univers și tot ceea ce ni se întâmplă, se întâmplă și în nemărginirea sa. Prin urmare, singura cale de a scrie o istorie fericită la nivel de umanitate este aceea de a trăi în acord cu Legea fundamentală pe care se sprijină Universul – aceea a binelui, a zidirii și nu a distrugerii, a respectului pentru natură, pentru demnitatea umană și dreptul natural la viață al tuturor ființelor.

Aceasta este esența Noii Spiritualități.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dumitru Constantin-Dulcan. Un promotor al noii spiritualitati”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Magazinul nostru online percepe urmatoarele taxe de livrare a coletelor: POSTA ROMANA - 13.00 lei pentru o valoare mai mica de 150.00 lei Comanda in suma de peste 150.00 beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. DPD Curier - 19.90 lei pentru o valoare mai mica de 200.00 lei Comanda in suma de peste 200.00 lei beneficiaza de livrare gratuita din partea noastra. Refuză