Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Emoţiile negative. Cum să ne eliberăm de frică, anxietate, tristeţe, furie, agresivitate, ruşine

29.90 lei

Suntem în permanenţă traversaţi de emoţii negative – frică, anxietate, tristeţe, furie, agresivitate, ruşine, gelozie etc. – care ne perturbă, ne bulversează şi ne destabilizează, şi nu ştim ce să facem pentru a le potoli sau stăpâni. Emoţiile negative sunt însă un mijloc extraordinar de autocunoaştere şi de dezvoltare personală.

În plus, cel mai adesea nici nu le conştientizăm, iar atunci când le identificăm, ni se face frică şi avem tendinţa de a le înăbuşi. Dar emoţiile, chiar şi cele negative, ne ajută să trăim. De fapt, nu trebuie nici să le gestionăm, nici să le stăpânim, ci doar să le îmblânzim pentru a le elibera. Emoţiile ne ajută să înţelegem ce se întâmplă în interiorul nostru. Vom descoperi astfel că fiecare emoţie are un rol pozitiv.

Cu ajutorul acestei cărţi, scrise de un coach renumit, în care veţi găsi numeroase mărturisiri şi experienţe trăite, veţi învăţa să faceţi din emoţiile voastre negative cei mai buni inamici din viaţa voastră personală, familială şi profesională şi să avansaţi pe drumul cunoaşterii de sine.

SKU: 9789737489821 Categorie: Etichetă: Product ID: 14281

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Emoţiile negative. Cum să ne eliberăm de frică, anxietate, tristeţe, furie, agresivitate, ruşine”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *