Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Fotografia de nuntă – 100 de tehnici de la profesionişti

59.90 lei

În paginile cărţii foarte bogat ilustrate, autorul, el însuşi un reputat artist fotograf, autor a zeci de lucrări de tehnică fotografică, oferă fotografilor, atât celor profesionişti, cât şi celor ocazionali, 100 de sfaturi tehnice în vederea realizării unor fotografii de nuntă profesionale.

Autorul redă părerile unor profesionişti în domeniu, oferind detalii tehnice legate de alegerea celor mai bune echipamente, subliniind rolul implicării afective a fotografului în lucrul cu participanţii la evenimentul mult aşteptat – nunta. Cititorul află detalii legate de cerinţele de iluminat, gestionarea culorilor, fotografierea cuplurilor sau a unor grupuri mai mari.

De la realizarea unor portrete formale într-o biserică slab luminată, până la imagini pline de viaţă, imortalizate în timpul petrecerii tumultoase, de la portrete de mireasă deosebite, până la grupuri artistic fotografiate, toate le puteţi vedea şi admira în cartea Fotografia de nuntă – 100 de tehnici de la profesionişti.

Cartea, apărută în colecţia Universul fotografiei digitale, ilustrată cu o mulţime de fotografii artistice, poate constitui o sursă de inspiraţie nu numai pentru fotografi, ci şi pentru viitori miri care, văzându-le, îşi vor putea formula mai uşor aşteptările legate de albumul foto personal.

Stoc epuizat

SKU: 9786067870145 Categorii: , Etichetă: Product ID: 15459

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fotografia de nuntă – 100 de tehnici de la profesionişti”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *