Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Limba si literatura romana Pregatire completa pentru clasele 7-8 si evaluare nationala

24.00 lei

Auxiliarul Limba si literatura romana. Pregatire completa pentru clasele 7-8 si pentru Evaluarea Nationala a fost avizat de Ministerul Educatiei Nationale prin Ordinul nr. 3022 din 08. 01. 2018. Aceasta lucrare a fost realizata in conformitate cu Metodologia de organizare si desfasurare a Evaluarii Nationale pentru absolventii clasei a Vlll-a si vizeaza evaluarea competentelor generale si specifice prevazute de programa in vigoare pentru Limba si literatura romana, aprobata prin ordinul ministrului educatiei nationale nr. 4431/2014.

Lucrarea de fata cuprinde tot ceea ce le este necesar elevilor pentru invatarea, recapitularea, sistematizarea si exersarea continuturilor prevazute de programa, atat la limba, cat si la literatura romana, de la elementele principale de teorie si sarcini diverse de exersare pana la exemple de compuneri. In plus, prin cele peste 50 de teste propuse, elevii se pot familiariza cu structura subiectului de examen, parcurgand astfel toata materia.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Limba si literatura romana Pregatire completa pentru clasele 7-8 si evaluare nationala”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *