Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Managementul schimbării organizaționale, ediția a treia

58.00 lei

Considerăm că această lucrare, referitoare la managementul schimbării organizaționale, reprezintă un ghid practic, ce poate fi folosit de către manageri sau consultanți în management, pentru a concepe, proiecta și aplica măsuri de perfecționare a managementului, care să conducă la dezvoltarea organizației. Lucrarea se adresează și studenților, cursanților la postuniversitare sau celor implicați în programe MBA, care se pregătesc în domeniul teoriei, dar mai ales al practicii manageriale. Ea reprezintă, în acest sens, o continuare a unei lucrări, care a apărut la aceeași editură, intitulată „Fundamentele managementului organizației”. Dar, așa cum rezultă și din titlu, în lucrarea respectivă se prezintă concepte de bază ale managementului organizației, pe când în prezenta lucrare autorii încearcă să pună în mâna cititorilor instrumente practice, care pot fi folosite pentru a conduce organizația, pentru a o adapta mediului, deci pentru a o schimba în permanență.

Stoc epuizat

SKU: 9789737093448 Categorie: Etichete: , , Product ID: 13986

Descriere

Obiectivul fundamental al acestei cărți este de a răspunde – în domeniul managementului – la întrebarea: „Cum se face…?”. Mai corect, cum se face o analiză a activității unei organizații, cum se negociază o schimbare, cum se elaborează strategia organizației, cum se proiectează sau cum se perfecționează organizarea structurală a unei organizații ș.a.m.d.

Pentru a răspunde la astfel de întrebări, referitoare la modalitățile de concepere, proiectare și implementare a schimbărilor în domeniul problematicii managementului organizației, este necesară, pe lângă o foarte bună cunoaștere a fundamentelor, a conceptelor de bază din acest domeniu, și o însușire a experienței managerilor și specialiștilor în domeniul schimbării organizaționale. Această experiență practică a celor direct implicați în procesele schimbării organizaționale se concretizează într-un ansamblu de metodologii manageriale, referitoare la fiecare componentă a sistemului de management al organizației.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Managementul schimbării organizaționale, ediția a treia”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *