Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Meditaţii pentru a-ţi vindeca viaţa

30.00 lei 27.00 lei

Această carte conţine scurte reflexii menite să îţi stimuleze propria gândire creatoare. Ea te ajută să descoperi o nouă perspectivă asupra experienţelor tale. Noi venim în această lume cu o minte curată şi pură, care este conectată la înţelepciunea noastră interioară. Din păcate, pe măsură ce creştem, adoptăm şi asimilăm temerile şi limitările adulţilor din jurul nostru. Când devenim adulţi, avem deja numeroase convingeri negative, fără a fi măcar conştienţi de acest lucru. Mai mult, noi ne construim întreaga viaţă în jurul acestor convingeri negative şi atragem toate experienţele pe care le trăim în
funcţie de ele.

Stoc epuizat

SKU: 978-606-8080-82-6 Categorie: Etichetă: Product ID: 16786

Descriere

Dacă vei citi această carte, este posibil să descoperi afirmaţii cu care nu eşti de acord. În mod evident, ele contravin convingerilor pe care le-ai adoptat. Nu-ţi face probleme. Nimeni nu te obligă să fii de acord cu tot ceea ce spun eu. Dorinţa mea este să te pun pe gânduri, nu să te conving automat. Intreabă-te totuşi când şi de ce ai adoptat aceste convingeri, căci aceasta este singura modalitate prin care vei putea creşte şi prin care te vei putea maturiza din punct de vedere spiritual.
Când am pornit pe calea pe care mi-am ales-o, obişnuiam să pun la îndoială multe din afirmaţiile metafizice pe care le auzeam. Cu cât îmi examinam mai îndeaproape convingerile care contraveneau acestor idei, cu atât mai mult realizam însă că ele contribuiau la propria mea nefericire. De îndată ce am început să renunţ la ele, viaţa mea s-a schimbat imediat în bine.
Nu trebuie să citeşti această carte în ordinea paginilor. O poţi deschide oriunde doreşti şi poţi citi pagina la care s-a deschis. Cu siguranţă, mesajul de la pagina respectivă va fi perfect pentru tine în momentul respectiv. El îţi va confirma ceea ce crezi deja, sau dimpotrivă, îţi va pune la încercare convingerile. Aşa funcţionează procesul creşterii spirituale. Un singur lucru contează: eşti în siguranţă şi totul este bine. (Louise Hay)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Meditaţii pentru a-ţi vindeca viaţa”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *