Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986
Reducere!

Metoda Waldorf. Bazele spirituale ale educației

25.00 lei 17.50 lei

Școlile și grădinițele Waldorf, prezente în număr mare și în România, sunt unul dintre rezultatele concrete ale muncii de o viață a lui Rudolf Steiner, a cărui metodă pedagogică se bazează pe o cunoaștere enciclopedică a ființei umane, a lumii materiale și a celei imateriale.

 

Prima școală respectând filosofia educațională a lui Rudolf Steiner, Școala Waldorf din Stuttgart, a fost înființată în 1919 de Emil Molt pentru copiii angajaților săi.

 

Pedagogia Waldorf se bazează pe respectarea ritmului de dezvoltare fizică, psihică și spirituală a elevilor, pe relații bazate pe încredere între profesori și elevi, pe dezvoltarea abilităților artistice, a creativității, a imaginației, pe înțelegerea principiilor morale. Procesul de învățare pornește de la imagini, activități senzoriale, experiențe, noțiunile abstracte urmând să fie înțelese pe baza acestora. În clasele primare, notele lipsesc, ele fiind înlocuite cu un portret realizat de învățător fiecărui copil în parte la sfârșitul anului școlar, dovadă a atenției deosebite acordate de acesta observării particularităților de temperament și comportament ale elevilor săi, dincolo de cunoștințele acumulate de aceștia.

Stoc epuizat

SKU: 978-973-645-754-8 Categorie: Etichetă: Product ID: 11061

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Metoda Waldorf. Bazele spirituale ale educației”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *