Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Neuroplasticitatea Secretul longevitatii creierului

60.00 lei

Un ghid indispensabil pentru toți cei interesați de sănătate mintală și longevitate

Pornește într-o călătorie fascinantă prin labirintul minții umane împreună cu acad. prof. dr. Leon Dănăilă – neurochirurgul care, după peste 40.000 de intervenții chirurgicale, continuă să salveze vieți în sala de operație și la vârsta de 90 de ani.

Descoperă cum poți beneficia de puterea extraordinară a creierului uman de a se regenera, de a se vindeca și de a-și menține agilitatea indiferent de vârstă.

SKU: 9786303051710 Categorie: Etichetă: Product ID: 22518

Descriere

Rezumat Neuroplasticitatea: Secretul longevitatii creierului – Leon Danaila

„Ca sacerdot al binelui, toată viața am luptat pentru dreptate, frumos, adevăr, sănătate și credință, iar acum vreau să împărtășesc tuturor câte ceva din istoria acestei lupte.”Acad. Prof. Dr. Leon Dănăilă

Această carte este pentru tine dacă îți dorești:

·        Să continui să te bucuri de viață și să-ți păstrezi agilitatea mintală indiferent de vârstă

·        Să previi instalarea unor patologii cognitive precum boala Alzheimer sau alte forme de demență.

·        Să descoperi concluziile despre puterea incredibilă a creierului uman ale unui neurochirurg inclus în Top 500 de genii ale secolului 21.

·        Să înveți despre capacitatea creierului de a se regenera și de a continua să acumuleze noi informații pe tot parcursul vieții de la un medic care încă operează pe creier la peste 90 de ani.

„ Unul dintre cei mai frumoși oameni pe care, îndrăznesc să spun, Dumnezeu i-a dăruit României. Un om care și-a pus sufletul la bătaie pentru o țară săracă și uitată deseori. Care în 1981 s-a întors acasă și a făcut din acasă o Americă de visuri” Părintele Constantin Necula

O carte care va schimba modul în care înţelegi și ai grijă de cel mai complex organ din corpul tău.

După 40 000 de intervenții chirurgicale, peste 50 de cărți de specialitate și tratate publicate, precum și 18 brevete de inventator, Leon Dănăilă continuă să opereze pe creier și să scrie, în ciuda vârstei înaintate, demonstrând astfel o agilitate mintală și o dexteritate care, conform ultimelor descoperiri medicale, pot fi la îndemâna tuturor.

În prima sa carte pentru publicul larg, el ne invită să descoperim potențialul incredibil al creierului uman, arătându-ne cum neuroplasticitatea, capacitatea creierului de a-și schimba funcțiile și structura, ca reacție la o activitate fizică sau la un proces mintal, ne poate ajuta să ne menținem și chiar să ne îmbunătățim sănătatea și funcțiile creierului pe măsură ce îmbătrânim.

„Celulele se degradează odată cu înaintarea în vârstă. Foarte mulți indivizi vin peste vârsta de 60 – 70 de ani cu tulburări mari de memorie, de activitate, de orientare, cu leziuni demielinizante care împiedică transmiterea impulsului nervos. Noi pentru asta luptăm. Încercăm să împiedicăm această degradare, această instalare a unor patologii cognitive precum boala Alzheimer, pentru ca individul respectiv să ajungă la o îmbătrânire sănătoasă, să se poată orienta, să se poată îngriji și să poată face față tuturor sarcinilor de autoîngrijire.”

Despre Leon Dănăilă

„Sunteți eroul și îngerul care mi- a salvat viața în 1998 …. atunci aveam 22 de ani..acum am un băiat de 22 de ani. Sunteți o binecuvântare pentru noi.” – Maya M.

„Domnul doctor a operat-o pe bunica mea de 84 ani și a avut succes. Toți ceilalți doctori spuneau că nu iese vie din operație și iată că a ieșit.” – Vali

„I-am cerut iubire, iar Dumnezeu mi l-a trimis pe Prof. Dr. Leon Dănăilă!”Adrian

„Empatie, umanitate și dragoste deplină față de cei aflați în suferință, asta emanați stimate Domnule Doctor!” – Aida B.

„Un Sfânt lăsat pe pământ de Dumnezeu pentru a face minuni!” – Veronica

„Și eu sunt unul dintre miile de oameni salvați de mâinile minunate ale MINUNATULUI PROFESOR, căruia îi voi purta în suflet RECUNOȘTINȚĂ ȘI CĂRUIA ÎI DORESC TOT BINELE DIN LUME.” – Radu B.

„Sunteți trimisul lui Dumnezeu pe pământ, iar noi, cei care suntem contemporani cu o asemenea SOMITATE, nu putem decât să ne înclinăm în fața dumneavoastră și să-i mulțumim Bunului Dumnezeu.” – Mihaela Oprea

„Respect și admirație, domnule doctor. Citesc cu interes tot ceea ce împărtășiți cu noi.” – Vasi B.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Neuroplasticitatea Secretul longevitatii creierului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *