Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Oracolul Indian

40.00 lei

Acest oracol provine din hinduism, revelându-ne misterul și profunzimile străvechilor Veda-e ale brahmanismului indian. Doctrina brahmanică promovează credința în nemurirea sufletului, precum si in revenirea sa constantă, in incarnări succesive, pe Pământ, pentru desăvârșirea sa, în conformitate cu karma acumulată în existențele ciclice și în virtutea unei Justiții Dumnezeiești Infailibile. Acest oracol vă invită să vă ascultați vocea Inimii Spirituale – manifestare a scânteii divine (Atman) din Dumnezeu Tatăl, care se află în fiecare ființă umană.

Stoc epuizat

SKU: GANESHA1 Categorie: Etichetă: Product ID: 10720

Descriere

Fragmente din carte:
pag. 4-5
„…vor aplica cu succes pentru binecuvântarea spațiului, a obiectelor și a propriei ființe (de câte 3 ori).
2. Consacrarea roadelor lui Dumnezeu Tatăl
Ca să fii sigur că Dumnezeu acționează prin tine, trebuie în primul rând să vrei să-I permiți lui Dumnezeu să acționeze prin tine: să fii dispus să renunți la tine, la dorințele tale egotice și limitate și să te pui cu toată ființa în slujba manifestării Adevărului Divin, apoi să I te adresezi lui Dumnezeu cu toată sinceritatea și simplitatea, rugându-L să facă din ființa ta un instrument pur, menit să împlinească Voia Sa. Să ai convingerea lăuntrică fermă că atunci când îl invoci cu toată ardoarea pe Dumnezeu, El și numai El îți va răspunde – nu există alternativa ca vreo altă entitate, de altă natură (nedivină), să-ți răspundă.
Apoi, într-o stare de calm profund lăuntric și de dăruire față de Divin, cu ochii închiși, consacră-I lui Dumnezeu Tatăl, în mod total și necondiționat, roadele acțiunii tale de prospectare a ceea ce urmează să se petreacă (în legătură cu problema care te preocupă). După actul consacrării, rămâi câteva momente cu ochii închiși, urmărind să percepi răspunsul divin, ca pe o revărsare de har divin, care îți inundă ființa, începând din creștet, până în tălpi inclusiv. Atenție, dacă nu percepi niciun fel de răspuns divin, este indicat să te abții de la această acțiune, pentru că este semnul sigur că Dumnezeu nu îți oferă susținerea în acțiunea respectivă sau, cu alte cuvinte, că nu este divin integrat să acționezi. De asemenea, trebuie avut în vedere că, în cazul Oracolului Indian, consacrarea se face numai către Dumnezeu Tatăl (și nu către o altă divinitate, o mare putere cosmică etc) – acesta este un element-cheie, care, odată respectat, permite să apară sincronicitățile divine. Acest mod de utilizare a oracolului, cu consacrare, conferă acțiunii de prospectare o integrare dumnezeiască și face ca Oracolul Indian să fie diferit față de toate tipurile de oracol care se găsesc pe piață.
Atunci când se dorește să se interogheze oracolul pentru aspecte mai importante ale vieții, este necesar să se realizeze de trei ori la rând consacrarea, pentru a se aprofunda această prospectare, și, după fiecare consacrare în parte, cel care face prospectarea este necesar să iși ofere un răgaz de aproximativ un minut, in care să perceapă răspunsul divin, ca pe un fior tainic, ce îi inundă ființa, pornind din creștetul capului, până în tălpi inclusiv.
Atenție, nu se face niciodată consacrarea de două ori. Astfel, pentru aspectele obișnuite consacrarea se face o singură dată, iar pentru aspectele importante consacrarea se face de trei ori la rând; dar niciodată nu se face consacrarea de două ori la rând, pentru aceeași problemă.
Dacă sunt mai multe întrebări (probleme), întâi se face consacrarea, etalarea și interpretarea la prima problemă, și ulterior se poate formula a doua întrebare, realizându-se din nou toate etapele (consacrarea, etalarea și interpretarea), și așa mai departe.
Îți recomandăm în acest sens o formulă de consacrare către Dumnezeu Tatăl a roadelor acțiunii tale de prospectare:
Doamne Dumnezeule, Tată Ceresc, Å¢ie îți dăruiesc în totalitate, acum și aici, roadele acestei acțiuni, pe care o realizez pentru a experimenta la rândul meu tot ceea ce Tu îmi dăruiești și de care numai Tu știi că am nevoie, atât pentru a Te cunoaște, cât și pentru a mă cunoaște, datorită transformării ce apare, grație prezenței Tale…”
18. FAMILIE
Multe rude si multe opinii contradictorii provoaca tensiune si confuzie. Exista riscul ruperii relatiei cu o ruda: fii diplomat.
Semnificatia numarului 18: Este un numar calauzitor. Cei aflati sub influenta acestui numar adesea fac greseli cu consecinte pe termen lung. La 18 ani omul devine matur, se desparte de copilarie. Dar acesta este un hotar primejdios, multora chiar la varsta de 18 ani li se petrec multe nenorociri, apar probleme de sanatate care necesita o vindecare indelungata. 18 este si numarul dogmei religioase; caracter puternic, curaj si hotarare; independenta, inflacarare, idealism, talent artistic, diplomatie, altruism, vocatie pentru sacrificiul personal in numele binelui colectiv; sinceritate innascuta; efervescenta si pozitivism, trairea momentului prezent, dinamism.
Aspecte negative: incapatanare, despotism, dificultatea de a intelege si de a ierta; dorinta acuta de razbunare. „

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Oracolul Indian”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *