Comanda carti online de la edituri romanesti si din strainatate.
Free Call 0268 411 986

Oracolul zodiac

37.00 lei

Un set de 26 arcane astrologice şi o broşură cu interpretarea completă a prezentului oracol zodiac

 

Stoc epuizat

SKU: 9786068742557 Categorie: Etichetă: Product ID: 14569

Descriere

Studiul aprofundat si practica astrologiei sunt la fel de complexe, iar in mainile unui astrolog experimentat, astrologia devine un instrument foarte eficient. Acest oracol zodiac intentioneaza sa ofere o modalitate de lucru simpla si clara de a ne orienta in viata de zi cu zi, in acele momente in care, din diferite motive, avem la indemana doar acest oracol, care ne pot ajuta ori de cate ori intuim sau chiar stim ca urmeaza un anumit eveniment – indiferent de natura lui – si nu avem cu cine sa ne sfatuim asupra deciziei sau actiunii
noastre. Modelele foarte simple de etalare ale prezentului oracol zodiac se pot dovedi nu doar un ajutor pretios, ci si o disciplina spirituala ia care putem apela in astfel de momente. Daca lectura acestor pagini inseamna pentru tine o incursiune de inceput in domeniul informational vast al astrologiei, lucrul cu oracolul zodiac va deveni in timp o cale de intelegere a evenimentelor si a felului in care le poti traversa, si o necesara indrumare pe care Dumnezeu este pregatit sa ti-o ofere daca l-o ceri cu umilinta, cu sinceritate, cu iubire si cu credinta.
In aceste pagini vom prezenta intr-o maniera simpla, clara si usoara Casele astrologice, Semnele, Planetele, Elementele si modurile vibratorii subtile, din perspectiva folosirii oracolului zodiac, fara sa intram in complexitatea propriu-zisa a astrologiei ca stiinta sacra. in egala masura insa, informatiile oferite echivaleaza cu minimul alfabet astrologie care, odata corect insusit, permite celui pasionat sau spiritual motivat, sa aprofundeze astrologia pe nivelele ei superioare sau de specialitate. Cartea de fata pune in armonie divinatorie arcanele cu informatia astrologica, intr-o forma spirituala, care ne aminteste, inca o data, ca totul se face cu acordul si cu prezenta permanenta a lui Dumnezeu Tatal.
In maniera accesibila in care poti utiliza oracolul zodiac, tu vei practica de fapt o modalitate foarte asemanatoare astrologiei orare, fara a trebui sa respecti insa regulile si complexitatea ei. Dar, prin analogie cu ea, oracolul zodiac lucreaza la fel, la o scara mult redusa. Astrologia orara este acea ramura a astrologiei care intocmeste astrograme (sau harti astrologice) pentru momentul in care, fata in fata cu astrologul fiind, sau comunicand direct cu el, tu ii adresezi o intrebare. Acea astrograma este „tema natala” a intrebarii tale, la care vei primi un anumit raspuns, dupa ce astrologul va analiza ansamblul planetar rezultat din datele „de nastere” ale intrebarii: ziua, luna, anul, localitatea, dar, mai ales, momentul exact al intrebarii: ora si minutul.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Oracolul zodiac”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *